Isnin, 8 November 2010

Taman Rama-Rama

akhirnya...plan aku nk bw budak2 tu g Taman Rama-Rama terlaksana..ahakssss...cuti wiken ni penuh dgn aktiviti...sgt2 hepi n bahagia gitu...wekkkkkkkk nak muntah kan..kahkahkahhh..kebetulan pulak od pun cuti sm ngan aku...so mmg plan nk bw budak2 tu g jln2..lm gak x bw budak2 ni g jln2..so cuti 2 hari ni mmg kami spend tugeder2...sgt hepi n budak2 tu lg lah excited giler...

plan kmi sebetulnya nk g water park..tp melihat keadaan cuaca kejap ujan kejap x..so cancel dulu..postponed hari lain..insyallah..nak sgt2 bw budak2 tu g waterpark..hehehe

so sabtu lepas kami x sempat nk terjah Taman Rama-Rama..sbb dah smpi pun pintu dah closed..so kami dtg esoknye pulak..x sabar nak tgk gelagat budak2 tu tgk rama2..hahahaha

Taman Rama-Rama ni berlokasi kat Teluk Bahang sebelah ngan Teluk Bahang Dam..slh satu destinasi yg mesti korg singgah kalo dtg kt Penang..hehehehe Teluk Bahang tu..kira selepas Batu Feringgi..kira hujung Penang le...

Slps mkn karipap pg tu terus gerak ahaks

Rama-Rama yg ada kt situ...cantek x :)

danish mmg xcited...arwen lak takut2...hahahaha smpi dia xmo bergambar..takut rama2 gigit..hehehe

danish yg teruja tgk fish yg besar...mama2...come on...fish besarrrr kahhhhhh
arwen lak...dok tarik2 tgn aku kata mama..pish pish mama
eeee comel kan pic awek bwh tu hahahaha

antara binatang dan serangga yg ada dlm Taman Rama2 tu

sgt seronok taw..hehehe..kami asik bergambar je...

ni satu hal..msok dlm ni derang ada letak serangga2 yg tlh mati...so danish mmg sgt2 excited..lebih2 lg tgk spiderman...sore dia je dgr..smpi org yg dtg kt situ sgt seronok tgh ini budak hahahaha...pic bwh tu danish tgk kira serangga tu hahahaha

pic of us..sgt soka ini pic....best2...sayang uolz..miahahaha