Khamis, 11 November 2010

Surat Cinta Buat En. Suami

sure berdesup korg nk bc surat cinta ni kan..kahkahkahhh...ni surat cinta dr PDRM (Traffic) ok
ritu kami ada g kuar mkn dinner...sape lg drive..en. od lah...kami plan nk g mkn kt Padang Broom yg sgt femes psl pasembuq..celur2 (steambot)..mee goreng mamak..sup kambing/ayam n mcm2 lg lah..tu tmpt feveret kami mkn

ntah cam mn...ms otw nak g tmpt tu...npk dr jauh lampu ijo..then npk yellow..then en. od terus drive laju2..igtkan sempat...igtkan beliau nak stop ghupenye nak teruskan jugak..ha amek ko PAPARAZI dah klip klip msok carta hahahahaha...

n sah sah sah lah nti dia dpt surat cinta...nak marah pun xbleh...xpelah dia yg buat dia yg bayo..kahkahkahhh

pas dinner tu terus balik umah..then on9..en. od cek kt tenet..aku kata..mn lah ada lgggggggggg..baru sat2 kena..tgulah 2 3 hari lg adalah tuuuuuuu

pas2 aku lupa nak cek..baru sat2 td aku cek..sbb teringat smlm en. od kata haiii bonus ni nak kena bayar saman lagi..nak bayar sn sin lg..hahahah

surat cinta buat en. suami ahakss

tup2..tgk2 mmg ada saman tu..miahahahaha...tu la lenkali benti jgn ikut suka hati jek...baru nak berjimat dah kena bayar itu ini padan muka..aiii xmo msok campur...sndiri bayarrrrrrrrrrrrr hahahahahahaha

kalo korg nk cek pi kt sini RILEK

nota bijik: tiba2 teringat lak kes pas aku amek SPM..ms tu nak g IPOH nak amek borang kemasukan ke maktab..otw balik tu...aku drive laju then nk potong kete depan yg slow tu..jln depan double line..haaa amek ko aku potong...nak2 pulak depan2 tu pulak ada polis trafik..amek ko kena tahan...aku syp jek..mak aku ada ms tu..dia yg handle...maveles mak...saman x kena...hahah sib bek..lg pun dgn berbekalkan wajah keremajaan aku tu mayb kot polis tu x jd saman miahahahah nk muntah muntahlahhhhhhhhhhhhh