Selasa, 16 November 2010

Sayang Sayang Buah Kepayang..Sayanggggg Cikminn

hai hai haiiii..assalamualaikum wbt..slm sejahtera...hope kwn2 semua sihat2 ye..sok dah raya..hehehe...sure mak2 bapak2 sibuk nk msk rendang ketupat...cuti adha ni bape lm korg cuti plak..aku cuti sehari jek...cm tahun2 yg lepas2 gak..cuti raya haji sehari..xde lah smpi beberapa hari..dan aku x balik kpg..raya kt sini jek...wiken lepas mil sibuk beli mcm2 nak wat ketupat n rendang..of kos lah kalo bab rendang ni surelah aku yg kena buat...jgn kaki aku buat hal sudah..kalo x menangis aku msk rendang..sakit woooo tarik mengkarung/bewak ni..:)

nak dijdkan cite..mggu lps dpt panggilan hangit dr seseorg yg sgt jauh nun di Pahang..tp malangnya aku x angkat..sbb hp dlm hbag..kahkahkahh bila tgk2 hp..aitt ni no tepon area Pahang..sape pulak tepon ni..nak tepon balik kedit xde kahhhhhhhhhhh...biorlah..soknye bila berblog..tiba2 ada sorg blogger ni amboii marah kemain kt shoutbox aku smpi nak lempang lelaju katanya nape x angkat fon..hahahah dia adalah CIKMIN

cikmin ni otai ko..jgn memain...blog dia mcm2 ada...memasak...nuffnang...gosip...famili...mcm2 le..korg harus terjah sbbnya aku adalah blogger tegar blog beliau ahaks..x caya nengok bwh ni..

aku mula2 x caya jugak..sbb ms tu aku x tau pun beliau tgh buat 4 Top Komentar..tup2 nama aku naik..haiii sonok bukan kepalang n terharu uuu..yelah cer tgk banner aku tu..banner tu akan ada kt situ selama sebulan..pas ni tgklah rezeki ada ke x...kahkahkahh x ke meletop dok menempek kt blog beliau yg saban hari viewer mencecah ratus2 ribu2 tu ahaks..glemer muka od kt blog cikmin hahahahaha..thx cikmin atas penghargaan ini..hope melekatlah banner tu smpi bila2 hahahaha...

ha korg nak amek banner tu sila2 lah...uplah skit blog aku miahahaha :)

ritu beliau ada wat n3 psl buah kepayang...aku x penah rs buah kepayang ni..korg penah?so cikmin baik hati nak poskan aku buah ni..sgt2 sukati..baik betul beliau ahaks...
psl ni juga aku kena marah x angkat fon ritu..sori cikmin ahaks

buah kepayang..aku dh rs mula2 dpt tu..cam jeruk pun ada rsnye masam2 masin..ranggup pulak tu..x msk lg la cikmin..dapur el skrg ni sibuk ada kenduri...nti ada ms el msk smbl buah kepayang ok :)

ada terselit gak gift tuk bby..sgt2 suka ok..terharu wakkk hehehe..maceh cikmin buah kepayang sayanggg awak hahahaha

dlm gift tu dpt 2 set baju bby...bestnyeeee hehehe

nota bijik: thx cikmin atas semuanya...ha kata ada lg kan belen2 gift dr faheem ape lg pos je lah tuk bby el hahahahaha (muka x malu) :)