Ahad, 7 November 2010

Penat Dgn Ultraman

utk makluman korg anak teruna aku ni ahmad danish zikry sgt addict dgn ultraman...2nd robot transformers le...kalo nk kira bape byk ultraman yg kami bli tuk beliau ni..rsnye dah msok ratus kot...tp yg tinggal hya bape ketul je...yg lain tu tgn patah..kepala ilang..kaki patah...badan patah dua..x smpi 1 jam beli..abis rosak...

kalo danish npk ultraman ni mn2..sure dia akan mtk dibeli..tmpt yg sllu jd serbu..tesco..dia dah tahu dah kt mn ultraman tu dijual...kalo xde patung ultraman cd pun jdlah..kalo ko x beli..ha amek jd drama kt situ..keriau x hengat...nak x nak..kena amek juga..sat lg kat kaunter..ko sorok..umpan ngan eskem..tp dlm pd tu dok tya mn otomen mn otomen..ha ada dlm plastik tu..sat lg abis eskem main..smpi umah igtkan dia x igt..ghupenye dok selongkar plastik tesco cari otomen..ha mula ngamok...lantakkk ko...meroyan mak bapak tiap kali pi tesco kena beli..takat sengget dua oklah,..ni 20 keatas..ayoyoyoyo..bkn xde kt umah tu..ada tp nak jugak yg baru...anak2...

aku igt lg kami g Johor ritu..tiap kali turun singgah mn2 kedai souvenir..jpe aje kedai jual menan otomen..tiap kedai tu la dia nak beli..jenuh pujuk..xlayan..kdg2 lantak je dia keriau...dia leh dok kt kedai tu mcm wat kedai sndiri..suh balik xmo..ate cam mn..tu yg kami avoid g kedai yg jual otomen...npk kedai menan..terus tarik danish pi jln kot lain..kalo ms tu kami mak bapak ada duit xpelah...ni tgh2 bulan parahhhhh la...ahaks

otomen yg latest..paling beso...RM8..beli kt nite market b.feringgi..dlm kete dia dh npk gerai jual otomen tu..turun kete terus tarik tgn aku..mama mama otomen jom jom..cepat mama..dia leh tau gerai mn satu..dia npk je kedai tu..terus hepi..mamaaaaaaaa tu dia..dh jpe...amboiiiiiiiiiiii pandainyaaaaaaaaaaaaaaaa

ni otomen kecik yg masih elok lg..dok bw kehulur kehilir..smpi ke sopin mall...kedai mkn..hahahaha

dua beradik yg hepi dpt kuar jln2..akai nk g taman rama2..tp dah closed..sian anak2 mama..lenkali eh..abah kamo balik lmbt td..so kami just singgah lepak kat dam teluk bahang

kita take a break dulu..

4 of us..thn dpn dah lima..

my luvly family

tghari td msk nasi lemuni...mlm lak kami just dinner kfc..request by danish...ahaks...


nota bijik: esok nk g mn pulak...td sempat sopin tuk en.somi..sgt hepi..tertunai gak nk beli somethin for him...:)