Isnin, 29 November 2010

pelik betul lah

apa yg pelik..apa yg betul...hakikatnya mmg pelik betul lah...kehkehkehkehh
cm mn nak start cite eh...
cm ni...aku x tau la sm ada derang ni buta warna...rabun jauh dekat...ke mmg aku npk cam tu kahkahkahhhhhhhh

aku x fhm lah...aku g mn2 kalo penjual tu cino...bulat2 cino tu berbahasa cino ngan aku...aku kdg2 kalo tau skit2 aku balas la...tp at last aku bg taulah..iii malay not chinese.....lorrrr u malay hor..i thought u chinese...adoiiiii x tau la..tiap2 kali sure kena punya..ritu nak g supermarket beli pampers pun kena gak.

ms keje kt ofis lm lg lah terok...adalah penah terxcident 2 3x..kecik jek...bkn slh aku slh deme x bg signal...pas2 aku jatuh..cina laki tu mai tgk aku yg tgh dok terduduk..haaa ckp cino lg ngan aku...pjg lebar je dia ckp..last2 terus aku no no im not chinese im malay...terus dia kata sory..i thought u chinese...adoiiiiiiiiiii pas2 rmi pulak cino2 yg mengorat aku

la ni student kt trg ofis aku pun igt aku cina or mix..then igt aku x kawin lg...masih remaja gitu..tu yg xleh bla...hahah bila aku kata aku dh kawin skrg anak nk msok tiga derang terkejut pulak..adoiiiii..x taulah..ni betul2 tau bkn rekaan kahhhhh

dulu2 punya company lg terok..ms tu baru abis studi..customer yg dtg igt aku ni bkn melayu..siap ckp kata aku siamese pulak...adoiii...

mmg gitu lah..g bank ke..g kedai ke..g mn2 lah jelah rmi yg kata aku ni looks like chinese..di situ adalah sedikit seronok..tp pelik aku yg gelap gelita ni kata chinese...sib bek la x kata...

kalo cite kt od dia leh kata..depa tu buta kah..kahkahkahhhh

ada cam cino x ghupeku kahhhhhhh

5 ulasan:

  1. hahhahahaa! haah, cina campor, byk kat ipoh ni, hehehe :)

    BalasPadam
  2. mesti ada sesuatu...macam aku pun dah letih...im not chinese laa....sangap betul huhu

    BalasPadam
  3. ouch .. dikk mu cino campur melayu lahhh heheheh

    sib baik mu tau cakap sikit .. kalau banyak .. akak suke , kita goreng jer org tuu heheheh

    BalasPadam
  4. >>>> yup2...cm cina..tp CINA ASLI...^_^

    BalasPadam