Khamis, 25 November 2010

Mulut Busuk Punya Olang

sapa mulut busuk angkat bulu kaki????????hahahahaha
geram aku kt mulut busuk seko kt ofis ni
makin mnjd2 lak nyonya ni

dulu ms aku keje kt sini..mcm2 nyonya ni cite...xsgka cina pun pandai mengata..dia dok mengata makcik melayu yg nak resign tu la..kata dia x byk keje...x buat keje..byk free time..then bila dia nak resign..bg joblist tgk2 nyonya ni kata..fuhyoooo byknye joblist..then skrg bila marketing aku x buat dah..pas kat budak baru tu..aku more dlm admin & education pulak kata aku dah xde keje pulak...pekes ni..geramnya aku

dah aku x wat marketing..skrg dok ngelupor kata byk kena handle..padan muka..ms aku wat marketing...x abis2 dok push aku mcm2...smpi 100x dok pesan..smpi tinge aku dok hangit je dgr..skrg xde pasai laaaaaaa....dulu boleh la aku diam aje korg dok suh itu ini..skrg xde can pya...mai nak buli org...skrg aku kena balas balik

baru2 ni pg2 dia dak ngomel psl marketing..asal dlm joblist mmg aku x wat marketing dah..semua pas kt budak baru..asal nyonya mulut busuk ni x abis2 suh aku wat..so aku naik TROJAN la terus g kt makcik melayu tu suh review balik..tup2 dia bising2 lak..awat dia x tau pulak..so dia dah kelibut la..skrg dia kena handle semua...PADAN MUKA..then dia suh fwd joblist tu kt bos..tup2 bos mai..dia pun selamba la tya

cino: mr. ganesan...by now elly no need to do marketing is it?
boss: ya lor...rite..elly just do her work HR n Education..all the rest give to the new staff n u..

terus nyonya tu diam ko..kahkahkahkahhhh tp cam x puas hati
then petang tu ada meeting...so mmg betul dia cam x puas hati aku dah x buat marketing...
dlm meeting tu x abis2 bos kata do u understanding or not..kahkahkahhhhhhhh bongok tol lah..aku yg so so ni pun leh fhm..miahahahaha

byk benonye nyonya n makcik melayu to dok ngata aku..cam x puas hati ngan aku..sbb
mula2 aku masok sini boss sgt2 baik ngan aku..then mcm2 cite lah aku dgr psl depa dua to kata aku...pas lm keje sini
mcm2 hal lak...dulu baik skrg dah npk belangnya...baik boss mahupun 2 org tu..huhuhuhu

w/pun aku ni x suka kt ofis..staff..n boss aku ni tp kdg2 depa ni baik ngan aku..ermmm x taulaaa ada pasang surutnya...