Isnin, 1 November 2010

Mkn dan Jumpe

2 3 hari ni penang ujan sj...biasalah kalo hjg2 thn ni..best ujan2 kalo time cuti...melayan mimpi kahhhhh...tp time ujan ni lah anak2 aku pg2 dah kejut...adoiiiiiiiiii...so nak tak nak kn bgn gak...yg si adik arwen tu..sejak bg tau kt dia...arwen nk beyak bitau mama eh...amboiiiiiiii ini budak sgt cerdik...mmg betul2 dia bg tau..smpi aku malas...arwen kn pki pampers...berak je lahhh..hahahaha nk ajo anak...tp mama dia malas...tp xdelah smpi gitu kan...adalah sekali dua...tp skrg tiap kali di bgtau nak yak...aku pun terus bw dia g toilet..kdg2 dah berak bg tau...kdg2 tu boleh diharap dah skrg..tp pelan2 lah kan...kdg2 dia tipu aku..x berak pung...hahahahaha

ape aku nk cite dahhhh..kahkahkahhhh..ok ok sabtu lepas dpt sms dr sorg kwn aku aka blogger jugak dr kl nun...dtg sini kebetulan ada kenduri..so smbil tu cuti2 lah kan...sempatlah jugak jpe dia..jpe dia pun ms tu tgk family dia pun cam penat smcm..yelah dr tghari dok berdating ngan kwn2..aku ni kira last minit lahh...almaklum kena urus keluarga dulu hahahaha

ahad baru ni ..aku mmg x msk...igt nk mkn kt luo jek..tetiba nk mkn pizza cheesy yg baru kuo tu..lalu pantas terjah pizza kt Qbay..dan ajak sekali kwn dr kl tu singgah sn..lepak kt Qbay

danish yg 2 keping abis pizza dia mkn..sup n roti tu pun dia mkn...sedap katanya

ni budak...skit je mkn..tp air satu gelas leh abis..miahahaha

pas mkn pizza aku sms zura (kwn blogger)..suh meet kt jco..nk banjer depa mkn jco..ahaks

aku ngan zura b4 ni dah nah jpe..kt kl ritu thn 2008 g beraya umah beliau...ms tu anak kami pun sorg baru...umo sm..skrg dah 2 thn x jpe..aku dah anak msok anak 3...dia msih 1..hahahaha

dh jpe zura..kami pun berangkat balik..tetiba npk menatang ni..terus suh od snap..miahahah ngeeeee