Jumaat, 12 November 2010

Dah dkt 10x...Free ACUVUE

ntahlah...mayb aku careless x jaga lelok...ni smua keje anak2 aku ler...suka sgt main spek aku...baru mggu lepas...spek mata aku dah tercabut cerminya..baru setahun aku pki...dah jahanam...skrg ni dok pki spek yg lama yg sudah senget sebelah hahahahaha


nak x nak aku kn wat spek yg baru...smlm aku dah tempah spek...dah dkt 8 -10 ketul spek aku pki...semuanya hancurrrrrrrrrrrrr...kahhhhh ke betulan lak ada iklan nuff ACUVUE free 3 day trial...aku terus print form tu..n terus g claim...leh la pki wiken ni ada even n tuk next month ada specel day tuk kami ahaks

ni spek yg tggl hampir nk tercabut tepi...senget...n cermin yg blur

spek yg latest dah tercabut cermin

ni kontek lens yg aku dpt
sape2 yg berminat sila klik link acuvue tu kt atas

nota bijik: spek aku x siap lg..besok baru dpt