Jumaat, 26 November 2010

Babai...sayonara..lega den ahaks

today lunch my boss belanja weolz...3+1 (deepavali+farewell+welcome)
farewell for makcik tu...cukup bln ni abis lah..then welcome for new staff then deepavali (a'ah boss den India lor) hehehehe

w/pun hati aku ni x syiok sm makcik2 ni tp sib bek lah ada kuncu2 yg baik...leh la layan..kalo depa2 aje..x sio teman nak join..hahahaha

boss g survey kt Qbay..tup2 dia suggest mkn kt Mahattan Fish Market..apa2 je lah asalkan perot aku kenyang...miahahaha

bila sessi bergambar..pakat2 dok gelak tgk gelagat aku yg mcm2 peel..smpi boss pun naik tergelak...aku mn reti nak dok diam sure ada jek pose yg merapu..ahaks..tp x leh blah..aku igt xdelah sessi mengata aku...mengata aku yg aku ni paling MUDA sekali sbb tgk gelagat aku yg gila2 tu kot..ntahlah...perasan jap tadi..hahah terus aku malas nak sembang sat lg bocor lah rahsia..hahahaha

the food..byk lg..segan lak nak snap boss ada ahaks

ni jelah staff yg ado

my drink..choclate shake

baju hitam tu staff baru..yg nak resign baju ijo..yg cino mulut busuk baju pink
(nilah gambar aku yg derang gelak sgt2 tu..kahkahkahhh)

we at Mahattan Fish Market wekkk

kt ofis ni aku ngan dak cina (baju belang) tu lah yg sllu dok gosip2 kt ofis melalui YM..hahahaha..kami je yg OK..palahotak sm...maklumlah age pun lebih kurang..lain la makcik2 tu dah 50+ miahahahaha


nota bijik: lega makcik tu dah xde..xdelah dok perati aku 24jam ahaks