Rabu, 20 Oktober 2010

Shake Shake Ur Body

hahahahaha ape yg shake2 tu el
xde pape...tghari td aku telah dishake2 di Laksa Shack bersama Nureen
x plan pape pun..kebetulan aku mmg nak g Qbay Mall
nak msokan duit mak abah kt Maybank..tup2 nureen tya aku lunch mn
aku ajak lah kot2 dia nak g sekali ke sn..ermm budak ni ok aje...maklumlah available all time..hahaha..aku berdesum nek moto (ye nek moto tgh boyot)..sng nak parking..n cepat smpi
1st time aku mkn kat Laksa Shack..tp aku x amek laksa..aku mkn nasi rendang kuning...sat lg aku amek laksa..x kenyang lak kannn...almaklumlah asyik lapo aje peknen ni

then mcm biasa kalo dah jpe sure kepoh aje...kan nureen kan gelak berdekah3 x hengat kt situ
ada satu tu yg buat nureen x thn gelak...(shhhhhh)

we @ Laksa Shacks

sape2 rs tgh diet..amek menu ni tgh offer

our drinks sirap bandung n sirap bandung cincau
(abaikan keliwon kt blkg tu)

laksa singapore tuk nureen..ada otak2 lg..aku dpt mkn 1 hehehe

nasi rendang kuning tuk aku

bolehlah tahan sedapnyeee..tp nasi skit sgt..kahhhh

nota bijik: last tu time nk byo..nureen baik ati nak banjer..eh eh x sedap ati taw
ritu dia dah banjer aku..aku bg duit dia xmo...jenuh seluk poket dia..dia tolak..last2 dpt gak
hahahaha..