Selasa, 5 Oktober 2010

Lunch Ngan Awek2 Blogger...fewiitttttt :)

assalamualaikom n slm sejahtera smua..dh lm x update blog ni..korg pekaba..hopefully sihat2 belaka k...so ari ni lunch sgt2 best sbb ada org nak banjer mak buyung mkn..miahahahaha mak buyung ni teringin no nk mkn ciken cop...publish la kat fb ritu..tetiba ada kwn yg baik hati nak belanja..alhamdulilahhh..xde lah bb ni dok meleleh nti..(ke mak budak yg kebulur hahahaha)

so dah terlanjak nak belanja tu aku pun ajaklah sekali awek2 penang aka blogger ni join..kenal mengenali..ngorat mengorati (ada ke ayat tu miahahaha)..tp awek2 ni semua telah DINODAI..harap maklum..kahkahkahh xde can lah nak msok jarum..ada ke?..:)

pertemuan di foodcourt tesco...semua awek2 ni dah aku kenal..cuma nureen tu je baru 2x jpe..ritu 1st time jpe dia banjer aku gak...baik2 semua...:) yg lain2 tu depa baru jpe je lunch ngan nureen td..sonok..riuh rendah mcm2 gosip mcm2 ragam dok story..smpi aku rs xmo balik..tp kena balik...nti makyah cina tu mengamok..wakakakaka

thx to zura sbb sudi banjer aiiii...i luv u (tetiba) miahahaha..thx jugak pd semua yg dpt join..kalo lah dpt buat small gather2 ala gedik santai best ni..miahahahaha

awek2 penang yg cun melecun...awas semua dah dinodai..miahahaha
depan dr kiri: nureen, niza n wantie
blkg dr kiri: zura n aku
(alahhhh comei je aku kt blkg tu kannnnnnnn :)

amboi wantie hang senyum smpi tingeee...:)
ooooo hang pun dpt sponsor dr niza ka..pttlah tersengihhh x hengattt smpi blusher ilang sebelah kahhhhhhhhhhhhh

me n zura...thx laling banjer aiii :)