Rabu, 6 Oktober 2010

Bongokkkkkkkkkk..kahkahkahkahh

asalamualaikom n slm sejahtera semua..cam biasa hopefully semua sihat2 belaka...aku kt sini alhamdulilah sihat sokmo..cuma tu je lah mlm2 kaki buat hal krem aje..huhuhu

td kt ofis bkklah email..tetiba ternpk satu pic..then aku teringat lah kes yg aku alami...ayoyoyoyoyo nak tergelak guling2 pun ado...

alkisah satu hari kami 4 branak pi lah outing...dlm otw nak g tempat dituju..tetiba ms nk tgu lampu ijo...

od: ehhh ape tu (smbil tunjuk kat luor tingkap kete side mirror kete)
aku: ha????? ya Allahhh cam mn leh lupa nak amek tdddddddddddd (smbil gelak nk mmpos smpi berair mata...
od: tu kan suo kecik awak ka...
aku: eh ye eh x eh yeeee yeeeee hahahahahaha yelahhh tu
od: bongokkkkk (smbil ketawa berdekah)
aku: (seat blkg ngan arwen) danishhh danishhhhh danish npk x kain kt tepi tingkap tu..ha amek jap (ms ni danish ada kt seat depan)
danish: mana...mana...
aku: tu tu..npk x..tu kain kainnnnnnnnnn..kt tepi cermin tuuuuuu....cepat amek nti tobangggggggggggggggg
danish: baikkkkkkkkkkkkkkkkk...nah kain mama (smbil senyum perli kot)
aku: giler kejut perut usus besar usus kecik aku..sib bek la terlekat kat tepi tingkap..kalo ms kete tgh gerak2 tu boleh dia terbang cm mn????maluuuuuuuuuuuuuuuuu

ms angkat kain jemuran aku angkat suo kecik aku..letaklah smtara kat celah tingkap cermin keta jap (side mirror) tu...x sngka lak lupa nak bw naik atas umahhhh kahkahkahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bongok tol lah kahhhhhhhhhhhhhhhh

ni lah pic yg aku buat aku tetiba teringat kes suo kecik atu ritu miahahaha..sib bek x mcm pic kt atas ni...mmmppuiihhhhhh

nota bijik: tp mmg x npk lah mcm suo kecik aku..npk cm kain jek sbb dia terselit terpenyit gitu..wekkkkkkkkkkk