Rabu, 22 September 2010

Selamatkan RM aku..dan terkejut n sedih

ni lah sbbnye kalo dok bwh tempurung..x tau ape terjd kt blogspot...mcm2 hal dah berlaku..psl malware lah..psl cashout nuffnang lah..yg paling sedih n terkejut sgt2 psl rakan blogger yg telah pergi meninggalkan kita semua..huhuhu...

ok berbalik pd nuffnang cashout...td dok blogwalking tiba2 g lah blog cikgudahlia..then ada terbaca psl cashout nuffnang..then pi pulak blog lanun sepet..alamakkkk takut pulak..mmg igtkan nak simpan lah RM jd ribu2..tp dek kerna riso mslh yg sm akan terkena pd batang idung sendiri..baik selamatkan diri tul x..hahaha so ari ni...daku telah dgn rasminya MENGCASHOUTKAN nuffnang w/pun hati berbelah bahagi nak peram lm2 smpi jd ribu riban hahahaha..dr dok simpan n dr dok duit nuff tu kena sekat..baik aku cashout terus...so see lah akaun nuff aku kembali '0'..xpelah pelan2..hehehe...support me k..:)

apapun thx pd yg semua..n thx pd nuffnang jugak..lebiu so strong kahhhhhhhhhh (bodek nk dpt buff lg)

so tgu sebulan le nak dpt cek nuffnang..awwwwwww

psl rakan blogger tu..beliau sgt2 friendly dan sllu gak kami berchatting dan berfesbuk..aku penah jugak msok contest beliau..CONTEST GAGAK HITAM..dpt no. 3...pttlah lama x dgr cite..tup2 dgr pulak beliau dah arwah...huhuhu
nak tau lebih lanjut g kat blog cikgudahlia
al-fatihah dan semoga roh arwah dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama2 org2 yg beriman amin :(