Selasa, 7 September 2010

SeLaMaT HaRi RaYa MaaF ZaHir BaTin


Assalamualaikom semua..good day to ol..pekabar...hope semua sihat2 belaka...tulat dah nak raya..so fast kan..:)..sure rmi tgh sakan sopin last minit..aku rini baru nak g sopin tuk aku ngan od..anak2 dah setel...kuih raya dah setel..cuma tgu bake cake aje..mil lak lusa nak wat ketupat kacang...letih betul cuti 2 hari ni..msk pulok..msk yg simple2 aje...xde lah meriah cam 1st time pose tu..hehehe

mlm raya sure aku sibuk msk rendang..huhuhu..mlm raya dah balun ketupat rendang..hehehe..main mercun jgn ckpler..kedam kedebom...seronok kat kg ni sbb rmi umah yg psg pelita...umah mil pun dah betuko langsir..aje 3 thn berturut2 org tua tu tuko langsir..kali ni kaler pepel pulok meriah2..hehehe..

ape feveret makanan korg waktu raya pertama..aku suka mkn ketupat/lemang/nasi impit kuah kacang/rendang..kuih2 ni x mkn sgt..tp kan sure nak abis raya tu ms tu lah nak kedarah kuih biskut raya kan hahahaha

oklah dgn kesempatan ni aku ngan famili aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN pd semua kawan2 n bloggers semua..terima kasih lah sbb sudi singgah blog ni eh...pd yg balik kpg tu HATI2 di JALAN RAYA...IGT ORG TERSAYANG..MKN KUIH KETUPAT RAYA TU jgn byk2..simpan ruang tuk umah lain jugak hahahaha...

nota bijik: silalah amek kad raya ni :)..thx pd yg sudi hantar kad raya ..sgt2 ronok.sbb skrg ni ssh nk dpt kad raya yg dipos ok..ngeee