Rabu, 22 September 2010

Patutlah xde org nak beraya umah den ni haaa...

miahahahahaha ghupenye aku pun turut terkena virus cinta malware..perghh kalo buat lagu ni best jugak...:) so stlh dperkenankan Duli YMM Seri Paduka El (verangan) dgn titah beliau tlh buang bloglist kwn2 yg beliau sgt2 sayang (ngade2) tuk sementara waktu...pttlah ciput je org mai beraya umah den ni ha..huhuhu...ada terbaca mengatakan dsbbkan ada segelintir blogger yg register innity yg menyebbkan malware menyerang...

so stlh buang link bloglist tu barulah lega skit..tp heran jugak ada org leh masok ada yg x bleh..apa2 pun mslh ni telah diselesaikan..harap2 jgn ada virus lain pulak..dah lah tgh rancak nak bw n komen2 blog kwn2..huhuhu

wiken ni barulah nak msokan balik link bloglist tu..sape2 yg sudi bak mai link2 korg yg gempak tu :)