Selasa, 21 September 2010

akai xde..ni kategori ape eh

korg npk ke pic atas ni..sila klik besar ye..malas aku nak edit segala...baik x yah jd manusia..akai xde...aku x fhm lah nape FB yg jd bahan tuk meluahkan segala ketidakbaikan..selama FB x wujud xde pulak masalah...ada pulak timbul mcm2..yg kutuk/hina Johor le..yg kutuk agama Islam le..mcm2 hal..apa motif derang ni eh..aku x fhm ler..rs nak potong je lidah sorg2 ni

sorry ye aku lm x update blog ni...kemalasan melanda
gambar raya????xde pung..anak2 xmo bergambar so mamanye fedup terus angin tsunami mai xyah bergambo thn ni hahahaha...

rs nak cashout nuffnang dah capai half target tp kena tgu sbulan lamanya..hahaha
biorlah dulu..thx pd semua yg singgah blog ni..rini insyallah nak buat bw w/pun kepalahotak ni dah tingtong fenin2 :(