Rabu, 4 Ogos 2010

TAKEN

smlm tgk movie "TAKEN". best gilakkkkk. Korang penah TGK ke???Aku suke cite yg thriller..suspen..laju..ejen perisik n mcm2 lah..cuma x suke cite yg slow2 ni.. Od rajin download movie2 ni kat pc..so smlm aku tgk ngan kusyuk sorg2..smpi anak2 kaco pun aku suh od tulun jaga kejap..hahaha..ko x tgk org bc quran kt tv ke el????tgklah..kejap jek...:)
dlm kol 10 tu baru pasang movie ni..

hero tua tp bestttttttttttt...ejen perisik kijam wooooo ko x bg anak aku aku tembakkkkkkk
tembak aje keje dia..bestttttt hahaha

anak pompuan dia kena culik..ms ni dia tgh jwp tepon ayah dia..tetiba dr satu bilik dia ternpk kwn dia kena kidnap...ayah dia dah panik ko...

ni kwn dia dh kena culik n mati sbb pengaruh dadah..
depa nak wat pelacur...colik org asing buat pelacur

ni lah org yg dia ckp dlm tepon ms anak dia kena culik...depa igt ayah dia x leh tangkap ke korg...silapppppppp la...ms anak dia kena culik tu..tepon ada kt laki ni...then ayah dia slow talk la ngan dia...pjg lebo...last dia kata..i will find u..i will kill u...penculik tu siap kata...GUD LUCK!!!!!baraaaaaa je ayah dia
ms penculik tu cakap..ayah dia dh siap rekod..so ayah dia ni TERERRR giler leh cam sore penculik tu...
bila ayah dia dpt jpe geng2 penculik tu...ada satu scene tu...yg penculik kt atas ni x mau bercakap lgsg..so taktik ayah dia tu suh bc ape yg tertulis dlm kertas tu (tulisan spain) dlm BI..so tetiba penculik tu kata GUD LUCK...ape lgggggg korg tgk la sndiri
MMG BESTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!

oh ye sinopsis: kisah penculikan seorg anak perisik..bapanya tekad nak serang hendap mengambil balik anak dia tanpa sebarang pertolongan..(TERER)..w/pun meminta bantuan dr rakan nya di spain..tp rakan dia bolot (JAHATTT) ada share ngan penculik BONGOK...berlaku pembunuhan yg kijam..(ANAK KO NAK KENA JD PELACUR) gilerrrr sure lah kena ko
ko x bg tau sape KETUA PELACURAN tu...amek ko BINI rakan dia kena tembak depan2

mesti tonton sape2 yg minat cite cengini :)

nota bijik: BORNE IDENTITY aku sukaaaa..berkali2 tgk hehehe