Selasa, 31 Ogos 2010

Nasi Ayam Madu..Biskut Semperit Koko..Asam Pedas Liza Hanim dan Biskut Kelapa..amboiii :)

ish2 cuti pjg ni lama giler aku x update blog nak buat bw pun dah malas..ms cuti ni lah nak rehat2 kan minda n badan yg x bape nak ada bateri...

assalamualaikom semua..pehabaq..hope semua ok..tup2 lg 9 hari lg kita akan menyambut Syawal..alhamdulilah syukur :)..aku mtk maaf byk2 if aku x dpt nk balas jejak korg semua insyallah ada ms nti aku akan balas ok..

cuti 3 4 hari ni sure rmi yg sopin tuk persiapan hari raya..syiokkknyeee nak pulak time gaji..n ada yg dpt bonus raya..amboii sakan le kome ye...aku cuti2 ni x g mn2..dok umah bersekang mata buat tait mata hahahahaha yelahhh mn ada ms nak rehat..time cuti nilah..

cuti ni pun sempat aku buat 2 jenis kuih raya..alahhh biskut senang mudah n murah asalkan sedap ye dakkk...yiharrr terima kasih diucapkan pd od yg turut sm membantu..tanpa beliau jgn harap ada kuih raya hahahahaha

menu ahad lepas..msk NASI AYAM MADU

AYAM MADU dibakar

ni lak BISKUT SEMPERIT KOKO
kena sorok biskut ni...danish suka sgt..ms buat ni pun x abis2 mtk..abislah sekut raya mamaaaaa....

rini lak ari isnin aku wat BISKUT KELAPA
yg ni pun danish suka..kena sorok gak..adoiii

ni lak menu berbuka ASAM PEDAS LIZA HANIM
resepi ni dpt dlm majalah..dan aku buat since aku stay ngan kengkawan pas abis belajar..so torai lah resepi ni..mmg best sedap...asam pedas ikan pari ni mmg pekat


nota bijik: pas ni nk wat cookies ranggup pulak..:)