Khamis, 5 Ogos 2010

EPILOG SYURGA CINTA..ermmmm

ada sesiapa yg layan cite ni x????aku jap2 layan jap2 x...aku layan pun sbb si zizan tu ha..bkn sbb encem..(encem ke?) sbb lakonan dia not bad gak...bila tgk kan cam x logik je cite ni...x sesuai betul lah pelakon2 semua...

yg felik ni kisah cinta dua insan tp bila start or ending cite ni asyik tunjuk muka mia budak cumel tu jek..almaklumlah mia tu kan femes gilerr org suka..so mcm nak laris lah kot...then satu halll x sesuai tau mak kepada mia tu...si puan sri tu..dah lah garang dah tua...then mia tu pulok jd anak dia...mmg x sesuaiiiiiiiiiiiiiiiiii...smlm tgk...si irham (abg mia) ngan mia g umah cikgu tu smpi tgu esok pagi...x pulok si mak derang ni hangin ke marah2 ke riso ke anak pompuan kecik ni kuar mlm2 x balik..(tau la ngan abg dia) tp takan x tepon ke ape ke...at least tya lah derang ni g mn..coiiiiiiiiiiiii smpi pg esok pun still x ada respon mak dia ni..apakahhhhhhhhhhhhhhh...
aku rs derang amek mia ni sbb nak glamour n tarik ranking kot...

cinta suci antara dua hati ermmmmmm cam x kena jek ...