Khamis, 26 Ogos 2010

Daging Paprik..Mee Kuah..Roti John & Rendang Daging

assalamulaikom semua dan good day...hope semua sihat2 comey2 encem2 gebus2 cun2 di pagi khamis yg indah ini..hehehe diriku pulak cam biasa kdg2 ok kdg2 x...sbbnye skrg dah mula fenin2 ape xnye 2 3 hari ni asik mkn daging jek...huhuhu so sib bek bln depan check up..kalo ari ni sure kena tahan tekanan darah tinggi kahkahkahhh

dah 15 hari kita berpuasa..tggl 15 hari nak abis..sok lusa tulat tongeng dah raya...korg semua dah prepare persiapan raya...aku?last minit baru lah nak terhegeh2 buat tu semua..klah stop it bebel...

isnin lepas aku msk cam biasa simple dimple...paprik daging tp ada taruh ayam sikit dan wat mee kuah..kebetulan bil ada kt umah so boleh la meriah skit..alahhhhhh kami2 anak beranak laki bini pun dah meriah satu umah...bkn ari pose je ari2 kahkahkahhh

paprik ayam n daging

mee kuah...(sori pic x elok...sumetin rong wif the camera lor)

smlm pulok torai resepi roti john cikmin...hehehe

kalo dah wat sndiri surelah terHOVER semua kahhhhhhhh

then masak rendang daging...sms od balik keje suh belikan ketupat/lemang..alhamdulilah dpt gak rs..tp mahal siot ketupat rendang ni..lemang tu abis dulu..sedap...ketupat tu rs x sedap..pulut dia semua hancus cam mkn kanji lak..huhuhu tu la dia kalo beli kat param ni..semua x kena..mencikkk

nota bijik: bulan pose ni rmi yg pergi ke rahmatullah..pulok tu ada yg sembelih anak..dera anak buang anak...curah asid kat bini n anak2..anak mati akibat mercun adoiiii x tahan mendgr kes2 gini...semoga kita dilindungi olehNYA..amin