Isnin, 12 Julai 2010

Teh Tarik World Cup aka GP

Assalamualaikum n good day for uolz..caner ari ni..fenat letih lesu ngantok..miahahaha yelahh pagi td WC abis dekat2 kol 530...aku pun turut terlibat meriahkan lg suasana kat umah ni...bising cam 10 org ada kt umah..sib bek od ada..dia pun keje pagi..terpksa g lewat skit sian beliau..:)..

pg td games boleh dikatakan slow skit..x abis2 kena kad kuning..hahahah skit2 jatuh..gol satu haram pun idak..miahahaha...aku blogwalking dulu kemudian lena kejap..then nk start games baru suh od kejutkan...so b4 games start aku g buat teh tarik WC kejap kasi sego skit
palahotak...

ada gaya x..jgn x tau aku pandai wat teh tarik (mak abah bkk kedai mkn) miahahahaha
t aku tunjuk pulak aksi aku tebar roti canai..hehehe

b4 tu sempat tgk GP moto..kekasih gelap ku no. 3 mark webber menjuarai GP Britain
(cayalah redbull)

arjen robben yg x sudah2 jd perhatian...mmg laju mamat ni..asik2 kena jek..style dia pun best gak pndi gelecek...beliau pun kena kad kuning miahahahaha..cam zidane pun ade

salute kat torres..dia masok je 15 minit terakhir membuahkan hasil w/pun beliau rmi mengatakan x bape nak ong main games WC ni..tp tindakan beliau menyepak bola ke arah kwn beliau menyaksikan Sepanyol menjaring gol 1-0 (ayat aku cam tait apakahhhhhh)

nota bijik: sib bek ari ni aku mmg coti..hehehe