Rabu, 7 Julai 2010

Robek Kertas Jgn Robek Jari ok

Salam uolz n good day :) hope korg sihat sokmo n ceria2 sllu yiharrrrrr...pic kt atas tu aku rs rmi dh tgk tp aku nk storylah kt korg itupun kalo korg sudi nk bc..miahahaha ..korg sure tau ape tu shredder machine..alahhh mesin robek bak kata lisa (cleaner ofis aku) org indon..dulu ms aku mula2 keje kat ofis aku ni (now dh 2 thn) aku penah buat hse keeping kat ofis ni..smpi 2 lori penuh ngan kertas2 yg aku robek tu dlm plastik sampah...bila aku tgk pic kt atas ni rs seriau (ngeri) sbb aku nah gak wat pandai sendiri cungkil2 kalo mesin tu x jln2..cungkil2 kat benda tajam2 tu ngan tgn..tp ms tu x igt ape2 lah (igt terer la tu)..riso gak kan..bahaya tu...pasni kena ati2 lah...x pasal2 tgn aku dirobek2

pesanan ringkas drku untuk kalian (amboi bahasa cun sgt) miahahaha

1) jgn lah sekali2 cobain nak repair ke nak cungkil benda tajam if kalo ada kertas tersangkut
2) apa2 pun off dulu suiz ye ibu2 bapak2 :)
3) kalo mesin x jln tetiba paling afdal jgn buat pape2 suh technician or anto jek kt kedai repair abis cite miahahaha