Jumaat, 9 Julai 2010

Nak citer ke xmo cite..cite pi lahhhhhhh

Keciwe ngan kekalahan German 2 3 hari lepas..hati aku terubat dgn penambahan BE aku..perghhh mmg aku x sangka tul...

2 hari lepas aku cek akaun nuff...tgk2 ada BE dr Bestbuy...masin molot ko Bundle miahahaha
Then ari ni aku tgk iklan Celcom kt blog aku begitu meriah sekali..aku tgk baru jap td..tgk2 tu dia sah mmg sah BE Celcom..ayoyoyoyoyo karipulai..terharu beb...

Terimak Kasih byk2 My luv to u nuff more and more pirahhhhhhhhhhhh bodek lebih npk miahahaha

Betul lah..korg pasanlah n3 aku lepas psl BE ritu..tup2 x smpi beberapa hari nuff bg lah BE...tu lah kenalah SETIA PADA SATU baru lah bahagia idup...(ada org nk muntah ijo ke kt sini..silakan) hahahahaha

Benonye...actually (eh sm erti la mek)...aku malaslah nk cite psl BE ni..kang ada pulak kata aku x abis2 cite psl BE...ntahlah beb bila dpt BE ni terasa best..teruja...cam dpt baby pulak miahahahah...

Lg pun aku dah lm gilak x dpt BE sejak aku add in iklan Adv ritu..pas aku campak ke laut terus melekat BE...:)

see baru td tgk Celcom bru msok...mggu lepas Milo ngan Maxis..
dan 2 hari lepas..Bestbuy pulok

alhamdulilah kena keje kuat lg...x tido la aku gi ofis asik ngantuk je hahaha padan muka

nota bijik: APA YG PENTING TANPA KORG AKU X DPT LAH 'BE'
THX BYK GILAK KT KORG..UOLZ MMG SUPERBBBB BEST GILERRRRR