Selasa, 13 Julai 2010

MUST SEE!!!!EDEN LAKE

td aku ngan od baru abis layan satu movie thriller yg buat aku sgt2 geram sakit ati rs maleh nak tgk tp last tgk smpi abis..sgt2 x puas ati sbb org baik akhirnya tewas ngan budak hingusan yg jahat nak mmpuih...adoiiiii geram betolllllllllll...mmg thriller..saiko aku kejap tgk movie ni

kisah spsg kapel pergi camping di Eden Lake yg dimulai dgn usik mengusik antaran kapel ngan sekumpulan budak2 bertukar mnjdi pembunuhan yg sgt kejam yg dilakukan oleh budak2 bwh umur itu..

yg felik lg sgt aku marah penduduk kampung tu sengal xde akai 2x5 saiko

korg tgk lah sndiri...

kapel yg tgh hangit bercinta dan seronok camping tiba2...

budak ni lah yg saiko..

gf dpt menemui bf tp keadaan bf yg agak terok...ini scene tgh nyorok dr kumpulan budak2 tu

ketua budak2 tu sgt2 lah saiko


gf beliau dpt melarikan diri smtara bf beliau mati terbakar..dibakar oleh sekumpulan budak2 tu...korg nk tau gf beliau hidup x???korg tgk sndiri..hati aku skrg still membara kegeramannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn