Sabtu, 10 Julai 2010

Apa pya plan daaaaa

b4 ni aku dh mmg plan baikkk pya..sbb sabtu ni public holiday..then pulak hubby kechentaan aku (od) pun kebetulan cuti gak..igtkan nak g piknik..n aku msk spesel tuk bw bekal t...tp lain plak jdnye...kawan od kawin lak rini..so x jd lah nak piknik2 bagai..aku pun malas nak msk..mkn kat kenduri kawin tu t...

pas kenduri tu od lak ajok g mandi sungai...aku time tu rs dah maleh..sbb igt nak g lenkali...tp bila fikir budak2 ni..pi gak ler...sbb lg pun bila lg nk bw..od mn ada cuti sm ngan aku dah..bln depan baru sm balik miahahahaha...so kami g bw budak2 tu batu feringgi mandi laut..

like mother like son hahaha

ni pun sm..like mother like doter miahaha

tiba2 tgh bebudak tu mandi...riuh le kt situ npk satu mahluk..miahahaha KORANG TEKA APAKAH ITUUUUUUUUUUUUUUU?????

lepas mandi laut..od lak ajok g mandi sungai kt tanjung rimba..x jauh la kt batu feringgi tu..od kata best lg mandi laut.x melekit..pic atas tu danish tgh main pasir..xmo mandi sungai takuttt..mmg penakut..tp bila ajok balik baru nk mandi caittttttttt

haahahahaha padan muka kamoo danish abah dah bw ke tengah...arwen lak mmg cool hehe

peace2 kacang pes miahahaha

satu lg rezeki aku..tambahan BE..miahahaha wekkkkkkkk..korg jgn meluat
lak kt aku no..miahahaha...tgk td 8tv meriah pulak dlm blog...bila cek akaun nuff..mmg sah BE..(x smpi smggu dpt byk ni alhamdulilah)

THANKS NUFF..I LUV U FOREVER BLEH KAHKAHKAHHHHHHHH

nota bijik: ok makhluk yg kat laut tu adalah BIAWAK
mati2 aku igt ulo...danish lah kata mama..degon (dragon) miahahahaha