Jumaat, 16 Julai 2010

alahaiii anak terunaku

Assalamualaikum n good day to uolz...selamat hari jumaat yg indah..hope uolz sihat hendakNYA..uolz sure hepi gilak kalo ari jumaat sbb esok lusa leh gedik2..jimba2..golek2..bgn lmbt..ke dating ke romen upss hahahaha...

aku boleh dikatakan kurang nak cite kat uolz psl anak teruna aku sorg ni AHMAD DANISH ZIKRY...my big hero..skrg beliau dah 3 thn 2 bln..tp org sllu kata beliau mcm budak 4 5 tahun..tgk size badan la beb..miahahaha
dulu danish ni sedikit lambat bercakap..kami as a parents mmg riso jugak..yelah kwn2 sebaya dia dah pandai berkata2..tp alhamdulilah skrg molotnye x henti2 bercakap..smpi kami giveup n suruh danish diammmmmmmmmmmmmmm!!!hahahahahaha nak buat keje umah pun payah ok..hehehe

ok aku nk story kat uolz..ada one day tu..wiken..od keje..so danish ni belum putus pampers 100%..cuma malam jek beliau pakai..so ptg ari tu aku dah abis bw..then lepak2 ngan anak2..tiba2 aku npklah danish dok lari sn sini..so sahlah beliau nak berak..
aku: danishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..g berak turun bwhhhhhhhhhhh
danish: lari lintang pukang setelah mendengar jeritan batinku kahkahkahhhh

5 minit then:

danish: mamaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aku: ya ya..dah berak ke
danish: mamaaaaaaaaaaa nake mama nake
aku: ha!!!ape tu

so aku pun turunlah g tgk danish..smbil danish dok jerit pekik kata mamaaaaa nake mama nek

danish: mama nek mama nek sambil tunjuk sesuatu
aku: laaaaaaaaaaaa ni kan nake lah sayangggggggggggg (snake) ni tait lah taitt
danish: ukan ukan (bukan2) nake esorrr (snake besor)
aku gelak besar bila tgk danish kata tait tu snake kahkahkahhhhhhh lawak2..gelak guling2 aku

*

*

*

*

*

*

kahhhhhhhhhhh ni lah yg dikatakan danish nake nake (snake2)..ghupenye danish x sempat nak msok jamban..terlepas kt dlm bilik air...adoiiiiiiiiiii anak teruna aku ni
sori bilik air org kpg je..hehehehe