Ahad, 4 Julai 2010

AKU TAKAN CURANG LG

Assalamualaikum n good day semua..pe cer..sihat?hope korg smua sihat sllu :) rini Monday Blues..rmi yg malas nk g keje..mls nak bgn pagi2..hahahaha aku?aku Monday cotilah beb..tp kena gak bgn pagi2..tu depa budak2 tu sat lg lapo nk mkn pe?tp kdg2 terbabas gak kami miahahaha

Setiap pg Isnin sure blogger2 akan serang account Nuff..ha tuk mggu lepas korg dpt bape juta?miahahaha...ok aku nk cite skit pasal Nuff ari ini..LETS TALK SERIOUSLY!!!
kahhh cam terer jek nk ckp psl nuff...:)Benonye aku nk buat n3 ni dh lm tp aku simpan smpi lah ari ni heyyy...

B4 ni..2 mggu lepas aku dikejutkan n3 dr bloggers yg mengatakan status Gelitiak (Glitteri ditarik). Ms tu aku x cek lg status aku..sbb b4 tu aku dh cek status aku GELITIAK lg. Then smpilah sorg blogger ni tgh dok YM aku tya..k.el status k.el ok x?ape status k.el?Aku pn rs bangga lah ckp surelah GELITIAK. Then dia tya..masyuk x IKLAN ADV tu?Oklah jugak tp xdelah masyuk cam nuff. Then aku x amek pusing smpilah aku bc byk n3 bloggers lain kata STATUS GELITIAK DITARIK LAGI. Abis2 aku x sedap ati lah gi lah cek tgk. Memang n masin la mulut si Esan (rutikeben) miahahaha.. xsngka2 status Gelitiak aku tu ditarik balik jd Ordinary (Biasa). Rs hampa keciwe n gelabah..then b4 tu aku ada bc n3 NANAJOE psl kes ni dan beliau pun dah buang iklan mangga beliau..aku dgn xbuang ms terus aku buang iklan adv aku tu. Then korg tau ape berlaku???????

X smpi 24jam status aku kembali Gelitiak dan diberikan BE Milo!!!!!!!!!!!!dah berbulan2 lmnya aku x dpt BE ok. Kalo korg nk tau..aku get serius nuff ni since bln 2..dan ms tu aku dpt BE sgt byk iaitu 5 BE..then bila aku teliti dan siasat..mayb aku add in iklan adv..tu pasallah sejak tu aku xpenah dpt BE dr nuff..rs sedih jugak sbb tgk org lain dpt BE..iklan nuff pun jarang2 kuo huhuhu...bak pepatah ORG TAMAK SELALU RUGI..

Then korg nk tau lg x????2 hari pas tu aku dpt BE Maxis pulak...owhhhhh nuff aku terharu sgt2
n rs terkejut...ngade2 hehe

pasni xmo dah add sbarang iklan dlm blog ni...SETIA PD YG SATU..I LUV U NUFFNANG..amboi bodek npk...ngeee

nota bijik: percaya x 2mggu berturut buat bw aku dpt RM20-25 ngeh3x
ni smua sbb korg..thx sgt2 sbb x jemu2 dtg blog aku dan klik2 hehehe
jasa korg x dpt nak dibalas..hya ucapan terima kasih dan
apa salahnye kita tulun menulun ye dakkkkkkkk
THX UOLZ..UOLZ MMG RAWK N SUPERBBBBBB...NGEEE

(awat kecik sgt font?sj xmo kecoh2 miahaha)