Selasa, 6 Julai 2010

Aku Pun Teruja Jugak

x senonong la abg ni bogel2 kt padang...xske ok kahhhhhh

Salam uolz n good day :)
Final WC x lm lg..perghhh aku pun terasa bahang kepanasan w/pun aku bknlah peminat bola ni..tp kalo bola luar negara mmg syiok tgk dr bola dr negara kita..tu no komen miahahahaha...
Esok lusa Semifinal akan menentukan team mn yg akan ke Final..perghhh aku pun naik syiokk gak nak tgk...

Aku tetiba igt ms aku studi dulu..x silap aku Brazil vs. German kot...perghhhh kt hostel aku tu ada 2 blok pompuan dan 2 blok lelaki..ha sm naik korg...pas satu2 blok dok sorak goallllllllll yiharrrrrrrr...aku yg x tau ape2 bila tgk aksi2 player tu terus kaku depan tv smbil sorak2...pas2 bebel2 cam reti jek main bola kahhhhhhhhhhh

If kalo ada aksi2 gaduh2...tersepak teranjang tersiku terpeliok tergolek terpelanting terbogel kahhhhh tu adalah aksi yg hebat dan menarik..kalo xde cam x best je kan..kahkahkahkahkahhh...tp player luo negara ni mmg ganas...baru jatuh skit muka cam berak kapur jek marah akainye jatuh skit jek miahahahaha

So!!!!!korg agak2 team mn yg akan ke Final???????
Spain?
Uruguay?
German?
Belanda?
Malaysia kahhhhhhhhhh

apa2 pun aku sokong yg menang jek kahhhh tp lebih kepada German
nk beli lah jersi German ni..sgt cun ok :)