Rabu, 9 Jun 2010

Serba Kuning-Nyambut Menantu

sabtu lepas kenduri pihak lelaki di Ampang pulak...alhamdulilah perancangan semua berjalan lancar...cousin2 aku yg lm x jpe pun dpt bertemu...rs segan pun ada..hahahaha
mmg penat..dan cuaca yg agak panas membuatkn kami rs nak balik cepat2 hahahaha...gambar2 ni pun adek aku yg sorg tu yg kasi..aku lak malas nak snap2...penatlah...lagpun kete aku rosak..so nak g cr w/shop..kebetulan sabtu tu public holiday so ssh nak cari w/shop yg bukak..adoyai...nak g party besday dina (anak syapa) pun aku kene kensel..sbb kete problem..huhuhu

pengantin serba kuning...

ni time aku renjis/tepung tawar pengantin...aku wat lawak ms ni..kahhhhhhhh semua pakat gelak muahahahaha

arwen yg dok nganga tgk pengantin..muahahaha mama control ayu ok...yeharrr


ni smua cousin2 aku..sorilah belah lelaki x sempat nk snap sbb kejo ms..sian pulak deme..so od pun x ada dlm gambar2 ni...geram jugak ms nak snap gambar ni..ada rombongan dr Indonesia saudara belah pengantin lelaki nak snap gambar ramai2 dulu..tp aku dengan kuasa VETO...sabar..kami nak snap dulu...muahahahaha jaat x aku

seharian mmg penat...pas tu kami g w/shop pulak repair kete..tu pun naik lenjun aku ngan anak branak sbb menunggu org buat kete..tp malang spare part xde..huhuhu balik cheras terus lepak sn...