Jumaat, 11 Jun 2010

Sampai Jugak Akhirnya

akhirnya hajat aku nak g tgk ICT-Taman Bercahaya termakbul..gara2 aku tgk blog bed dan blog2 yg dah pi ICT ni...alhamdulilah
atas bantuan dr abg ipar n famili kami smpi ke destinasi...org pya ramai x tau nk ckp..smpi2 sn dh rs bahang panas dek kerna tenaga cahaya yg melampau juta2 lemon membuatkan aku basah kuyup kepeluhan kahkahkahhhh
dsbbkan org terlalu rmi rs nak balik jek..hehehehe
letih satu hal seharian..pulak tu panas adoiii...tp ku tabahkan jua kerna nti mn nak mai tgk dah kan...mai jauh2 ni..huhuhu...

danish dah buat hal....npk org dok main belon tembak tu..dia meronta nak jugak..hambek kau RM15...dlm ms 10 minit dah abis main..mn idak nye dok tekan punat tu x henti2..cepatlah abis...bila org kata stop la dulu...xmo buat muka pulak..haaa main la smpi lebam...hehehehe

nasib baik kakak ipar aku suh msok dlm snow house ni..sejuk lah skit...hehehe

akhirnya smpi jugak...yeharrrrr

pas ronda2 terus balik..makan dinner jap..then terus fengsan...hahahaha