Rabu, 9 Jun 2010

Homestay Ampang-best gilakk

aku dah bgtau kt adek aku..nti kenduri belah lelaki kat Ampang...kami sekeluarga dok kt homestay jek...jimat skit...so aku pun search la dlm internet..terjpe homestay yg mmg dekat gilakkk ngan umah pengantin lelaki tu...hehehe..butik yg adek aku book baju n nak makeup pun dekat giler...terer x aku cr...sure korg igt eh mn ada homestay kt kl ni...cuba gugel..byk gilak kau..hahahaha...
homestay yg aku book ni sgt2 lahhhh best weiiiii...nk msk pun bleh..nk bsuh baju pun bleh..semua ada..cuma astro jek elekkkkkk...hehehe satu bilik RM80...so adek aku yg setel semua sbb dia dekat sn...so kami book masterbed room 1 (leh muat 2-3 famili)...small bedroom (tuk famili aku)

tuan umah sgt2lah baikkk...benonye dia tumpang buat homestay ngan jiran sebelah..kebetulan dia dok sorang ngan anak sedara dia..so bilik byk ada 5 bilik..besar2..so dr dia biar kosong..dia buat homestay...nak plak homestay teres dua tingkat ni sgt lah cantek..smpi kami semua rs xmo dodok...tp dodok jugak kahhhhhhhh....

bilik kami..cukup tuk kami berempat
aircond beb..hehehe

umah ni mmg english style...byk plak brg2 antik

arwen yg lenak diulek aircond hahahaha

ni bilik master..mmg besar giler..2-3 famili leh msok...cantek dekonye

sayang tul tuan umah ni (kematian suami) xde anak..ada anak tiri jek huhuhu
baik sggh..smpi mak aku nk tido pun x bleh..nak nyembang jek...dok panggey mak aku x abis2..:)

mmg selesa lah..kt masterbedroom

hall yg cantek....npk mewah

halaman luar yg sgt2 luas..tempat lepak2...mcm2 toys ada...seronok bebudak tu...

tuan umah baik ati sudi bg mcm2 bahan tuk menumis...mcm2 dia bg hehehe...dah mcm umah sndiri ko..kahhhhhhh
tuan umah di jemput sekali dtg meraih penganti sabtu lepas..hehehe

homestay ni dkt2 ngan Taman Kosas /Taman Bukit Indah
sape2 yg berminat nti leh bg tau..hehehe

NOTA BIJIK: BYK JUGAK FEEDBACK YG AKU DPT DR KORG KT LUO
TYA NO TELEFON HOMESTAY NI...
sori sgt2 no telefon owner umah yg aku duduk ni dh no in service tp

SAPE2 YG BERMINAT NAK TAHU PSL HOMESTAY NI
LEH TYA PUAN silam hassan 012-320 3520
sbb dia yg handle homestay ni ok

HOMESTAY TAMAN KOSAS AMPANG JUGA BOLEH DILIHAT KT
SINI


terima kasih sbb korg sudi sggh blog ni