Selasa, 22 Jun 2010

Give Me Some Luv



tajuk n3 cam best jek kan..kahkahkahhh xde..ni ha sorg blogger Ustaz Love (klik banner kt atas tu) sudi beri aku award n tag sekali..aku kan kalo dgr ustaz ke terjpe ke ape ke sure rs gabra..ntah kenapa..akai bkn kita kenal or buat salah pung...almaklumlah ustaz kan..kita ni sape lah..kita ni dah lah kepala jinggo..kahhhhhh...

award dr Ustaz Love :)

1) What do you feel to know that you got this award
x sangka lak seorg ustaz nk bg kat aku kahhhh rs nk pitam

2) List down 7 blog that deserve this award
aku nk bg kat semua yg sudi dtg blog aku n menaikan trafik hehehe uolz rawk :)

toce2 ustaz..then sori ustaz tag tu gua dah buat...next tag pulak eh kahhhh
btw...nice to meet u igt eh janji kita
10% muahahahahaha