Selasa, 29 Jun 2010

Bila Mama X sihat..

assalamualaikun n slm sejahtera uolz..2day aku msok keje kol 830-930 jek..sbb aku amek time off 1 jam 1/2 dr 930-1100 sbb ada hal nak cabut undi umah baru ku yiharr...korg nk tau..sistem derang cam mangkok..spttnya org yg awal smpi bg nama then msok dulu..korg tau depa wat cm mn...mn2 6 org terawal..msok dulu tuk briefing n cabut undi..then baru ikut alphabet ABC..abis tu org yg alphabet Z..dtg awal..kenalah tgu smpi last..gilak..mmg rmi dh marah2 time tu..aku pun..buduh pya sistem..bg lah no cam kat hospital tu kn sng..adil..cam cilaka jek..sib bek nama aku mula E..so awal skit pggil..tp ada hal x dpt nak elak aku terpksa balik n amek document yg amat2 penting melibatkan ibubapaku..huhu ke sn kemari aku..tensen smpi fenin rs nk pitam..pulak tu aku tepon ofis cakap aku EL..sb nak setel mende ni 2day jugak..alhamdulilah semua dah ok..

so disbbkan seharian aku kehilir kehulo..aku pun penat x tentu arah..penin satu hal..so rumah pun x bape nak kemas..sib bek lah dua org budak sukarela nak bantu mama dia yg tgh x sihat tu see at below..anak sapalah tu waka waka eh eh waka waka uh uh :)

danish yg tetiba rajin nak sapu umah..
danish: mama mama..abg nak apu ampah..(sapu sampah) mama iam2 (mama diam2) kahhh

smpi bilik pun nk sapu..rajinnye..adek pun nak gak join tulun abg..gud girl

mmg bersih pun lantai umah..gud job dear

danish: mama mama sini2..tangkap ambar abg eyahhh..hahahaha danish suh tangkap pic dia tgh posing gitu..muahahaha..then bg dia tgk pic dia kat camera..gelak besar dia hahaha

nota bijik: sempat gak bw tghari td..thx uolz yg sudi singgah blog ni..uolz mmg best n rock bebeh hehe :)