Khamis, 10 Jun 2010

anjing pun gatai jugak..ish3x

klik play video kt bwh ni

video

aku igt manusia je gatai..haiii binatang pun pun ada perasaan gatai eh..tgklah tu kemain ha mengusik...celah tu gak dia nak pung...kahhhhhhhhhhh amek bau kot..berdekah3
sapalah pya tuan anjing ni eh..ke sama jek tuan ngan anjing tu muahahahaha

bila tgk anjing ni aku teringat lak kes aku ms aku sekolah menengah dulu
aku kn pengawas..so aku lah tukang bukak gate sekolah..so akulah murid pertama yg kuo dulu
nak dijdkan cite..ms aku nak bukak gate tu ternpk la sorg mamat ni...buruk ok..haha
x suspek la pape..then aku ameklah beskal Le-Run (ewahh berlagak tu)..ke luo pagar sekolah tu..tetiba kan..mamat tu panggey (umo dlm lewat 40an)..bila aku toleh...dia tunjuk anu dia..mula2 tu aku x sedo...then aku fokus kt situ...terus aku menjerit lintang pukang bw beskal x hengat ape..smpi umah terus diam kahhhhhhhhhh..giler kentang wooo..eee dasat bila teringat...ghupenye bukan aku sorg je..rmai dah mgsa yg terkene murid2 sekolah aku ler..ish3...
ntah org pggey mende flyer ke mende...:)