Isnin, 31 Mei 2010

Selamat Pengantin Baru

pelamin tema kaler kelabu n pink

bilik pengantin auwwwww..

kemah..outside

hantaran pihak perempuan

yesss...i'm married now

pengantin lelaki (bila tgk video ms beliau akad nikah..perghhhhh mmg npk nebes gilakkk hehehe)

arwen flower girl

sm cantek sm padan hehehe

gift

sori uolz aku mmg bz 2 hari berturut2..dan aku bz gilakk ms kenduri adek aku sbb aku jd penyambut tetamu dan kena handle pihak pengantin lelaki dtg..adoii mmg bz gilak lari sn sini msok kuo jek..bg bunga telur/gift...tgk lauk pauk ok ke x..tgk org mkn ok ke x...mcm2 lahhhh nasib baik bebudak tu dah pengsan tido..lega skit...kalo x mmg x menang tgn....gambo aku ngan famili aku pun aku x sempat nk amek..yg atas jek yg sempat snap...nk kata nak dodok panas bontot pun x sempat...smpi abis kenduri pun aku x sempat nk mkn..dah setel cool down segala kemas umah sapu bagai mmg kira langsai segala mcm dulu baru duduk mkn..pas2 pengsan ramai2...x larat gilakkk

apa yg penting..lalalalala
od sudah potong rmbot...kahhhhhhhh
nk tengok?g mtk sndiri kt beliau ok...

khamis ni aku akan bertolak ke KL pulak
tuk sm2 join nak kenduri belah pihak lelaki
kawan2 sekali terima kasih sudi jenguk2 ms ketiadaan aku dan jenguk2lah
blog aku n jgn lupa tembak ape yg ptt ye..
thx uolz...muahhhhhhhhhxxxxx

nota bijik: pd adek aku..SELAMAT PENGANTIN BARU SEMOGA BAHAGIA HGGA HJG NYAWA DAN DMURAHKAN REZEKI..dan sm2lah kita peknen ye..kahkahkahhhhh thn depan beranak..lalalalala insyallah