Sabtu, 22 Mei 2010

Sahabat Baik - Episod Terakhir

ok aku dh malas nk stori byk2..a'ah mmg beliau terlanjur...mcm x percaya je aku..beliau kawin pun aku x tahu..then menurut kawan aku beliau terus menetap di KL...yg paling mengejutkan kawan aku kata beliau sering dipukul oleh suaminye yg tengah menagih..huhuhu kecut perut dgor weiiiiii....smpi aku dgr cite yg beliau terpaksa balik ke kpg dan rumahtangga beliau hancur dan x larat ngan seksaan dr suami beliau...

beliau kemudian bercerai dan bekerja di kampung bersama ngan kawan aku sorg lg tu ita....dipendekkan cerita beliau telah mengupah beberapa org lelaki mengacau hidup aku ketika belajar di sn. Hidup aku terumbang ambing smpi pelajaran aku corot. Aku x tau siapakah mamat2 itu smpi one day mamat2 tu bg tau yg sahabat baik aku (ida) yg mengupah mereka mengacau hidup aku sbb beliau tak mahu melihat aku gembira berjaya dan bahagia. Ms aku dpt tau perkara tu aku ngis bagai nak rak..yelah aku x kaco idup ko ape lg nak wat hal ngan ko..ko tetiba nak kaco idup aku smpi upah org nak kaco idup aku....apa yg aku dah buat kat ko smpi ko sggup buat cam tu eh...ko x pernah ke terfikir yg selama ko kwn ngan aku..aku ni byk berkorban tuk ko..ko xsedar diri ke?apa pya kawan daaa..kalo x suka aku pun..ko x senang ngan ape yg aku kecapi skrg..jgnlah nak kaco idup aku...akai ada?

aku telah bg tau perkara ni kat mak abah aku smpi aku mtk maaf kat mak abah aku yg selama ni aku berbuat baik pd sahabat baik aku lebih dr mereka. Aku pesan pd mak abah aku kalo beliau cari or dtg umah nak tahu menahu psl aku jgn sesekali bg tau even no. telefon ke alamat ke ape mak nenek sgala lah...huhu sjk dr tu aku dah mula benci pd beliau dan aku dah buang jauh2 beliau dr idup aku..w/pun umah kami sgt2 lah dekat dlm 2km sj mmg senang nak kami bertembung..tp kalo boleh aku nak elak..kalo bertembung haram aku nk tgk n tegur ko..ko tegur aku pun aku takan ckp ape2...huhuhuhu...

mcm2 perkara x baik aku dgr dr mulut kawan aku..dari part mencuri...merampas...membuat hubungan (lu pikirlah sndiri) smpilah skrg ni beliau dah berkawin kali kedua. Dan yg paling latest dan aku boleh agak..mmg tepat sangkaan aku..beliau berjaya mencari fesbuk aku...tgklah org yg tak tau malu ada hati nak kawan ngan aku lg...caitttt..kalo beliau mtk maaf pun alhamdulilahlah..ini tidak
haram x mtk maaf..jgn harap lah aku nak add ko sebagai friendlist aku...

bkn beliau sj yg perangai bila ssh ko cari aku..bila sng btg idung pun x npk..ms kat u pun rmi gak manusia yg bersifat cam ni..smpilah aku bekerja pun ada jugak..aku buat baik..korg pijak2 kepala aku eh..ermmm just nak share stori aku psl sahabat baik aku...skrg sahabat baik aku adalah suamiku..teringin jugak nak ada sahabat baik yg sama jenis...jeles tgk mereka yg ada sahabat baik cam tu...huhuhu
tp korg nk tau aku sejak 8 menjak asyik bermimpi beliau...APAKAHHHHHHHHHHHHH

nota bijik: sudah sudahh ms tuk aku merepek meraban ok..adios amigos mee rebosss