Isnin, 17 Mei 2010

Piala Thomas oh Piala Thomas


PIALA THOMAS
ermmmm ape nk komen kt sini eh
sakit ati?meluat?menyampah?boleh blah?
kahhhhhhhhhhhhh
sakit jiwa aku tgk perlawanan Malaysia vs China ritu 3-0 perghhh
pandangan aku psl perlawanan badminton nie...

1) xde stamina - npk sgt2 set 1 pun dah lembik. Bak kata pengacara ni warming up ke main betul2..hahahahaha SOKONGGGGGG

2) semua pemain dah tua2 belaka - pililah pemain yg muda2...ni tak nk harap yg tua2 nak lawan yg muda..adoiiiiii takat pengalaman tu ok lah...tp stamina kuranglah...

3) penyokong terlalu excited - aku meluat betul kt penyokong2 yg dtg kat perlawanan tu..bising nk mpos ngan gendang siren itu ini...pemain nk fokus pun x dpt...cer korg diam bg can lah pemain tu nak fokus....eeee aku lempang sorg2 t

4) amik PEMAIN IMPORT - kahhhhhhhhhhh gerenti menang. amek yg NEGRO..tinggi lampai..sure 21 minit menang...:)

5) kasi adiah kalo menang - kete mercedes..banglo mewah, duit 1juta, melancong satu dunia ni gerenti menang pya...muahahahahaha

6) main xde skill - asyik2 smash kuo...smash kuo then xlepas jaring..adoiii yg ni paling sakit ati pun ada..nk bakar tv pun ada...main la lelok..kerap sgt jd cam tu nak mengejo point...

10 thn akan datang pun rs Malaysia lum tentu leh dpt balik PIALA THOMAS..x percaya...percayalahhhh kahhhhhhhhhhhhh allahualam

papepun sokong NICOL...lalalalalala