Ahad, 9 Mei 2010

mai lah singgah sini en. ben :)

ada lg jemputan dr blog BEN ASHAARI..x abis2 nk mencoba nasib nak mengoda en. ben ni..kahkahkahhhh ritu buat n3 psl nak msok bloglist PINK..kali ni psl SEGMEN JELAJAH BLOG DIBUKA SEMULA BLN MEI/JUN..hai lah en. ben bila la kamoo nak menerjah blog mambang ni..hehehe

Syaratnya amat mudah sekali
1) Header BEN ASHAARI BLOG - siapp!!!

2)Berikan nama samaran anda dan nama blog anda. Ceritakan latar belakang blog anda. Lagi panjang lagi best - siappp!!!

Nama samaran: el
Nama blog: NYAWAKU

x silap aku aku mula2 buat blog ni tahun 2007..ms tu aku just cuba2 jek nak wujudkan blog sndiri..xdelah seyes sgt..then blog aku terkubur cam tu je..ape pun x update..sbb b4 tu aku aktif dlm FOTOPAGES...then abis aku beranak arwen tahun 2009 barulah aku aktif dlm blog..mmg xde ilmu lgsg ms tu..smua atas tunjuk ajar kawan2
then lama2..aku rs dah ketagih dlm berblog ni..siang mlm pagi petang..tp ada limitlah sbb aku dah berkeluarga..eceh ceh ceh cehhhh...apa yg aku suka dlm berblog ni kan..at least aku leh tau ape yg kwn2 aku buat seharian kisah mereka...best sgt
tujuan aku berblog ni pun sm gak ngan org lain..nak mencari kawan..nak berstori hal keluarga nak meluahkan perasaan..nak cerita msk ape ari ni..g mn..holiday mn...ari ni cam mn..sedih duka gembira...dah berak ke blom..arini sihat ke x...mkn ape ari ni...mcm2 lah...bak kata kita leh luahkan or stori ape2 sj dlm blog ni..tp x smua lah nak storikan..so dlm blog aku ni cam multi-international lah...(apakahhhh)...hehehe adalah limitnye...tu je lah kot...kalo nak tau lg sila jd folower aku so leh tau dalam2..kahhhh ayat pancing...berdekah3

3) Dari mana anda tau mengenai Segmen ini
dari dashboard blog saya..ternpk n3 ben psl ni..hehehe

sape2 yg berminat sila klik header beliau tu eh...bitau nm aku sekali tau..hehehe