Rabu, 12 Mei 2010

janji tertunai sudah...

yeaaaaaaaa horayyyyyyyy

perut kenyang suka ati
janji sudah dipatri
terima kasih daun keladi
esok2 sudilah belanja lg...

tghari td kwn aku ngan baik ati nak belanja aku..benonye dh lm beliau nk belanja..tp sokmo xde ms...bkn jauh pung amek ms 5-10 minit je nk g ofis beliau tu...kami plan nk g lunch kt SUBWAY je..dh lm teringin nak rs subway ni..asyik tgk org je mkn je kan...so kebetulan SUBWAY tu mmg ada kt bawah ofis beliau..
kami berempat ni blogger n penah pun bersua muka b4 ni..hehehe gamat betul kedai SUBWAY tu dgn gelak ketawa kami...ape xnye empat2 tu kaki gelak...kahhhhhhhh

tertunai sudah nk g mkn SUBWAY...sian od beliau teringin gak nk mkn sini..next time dear

aku pya..SANDWICH BMT..ok lah nk merasa kan
sedap beger Mekdi lg..huhuhu

zura pya...SANDWICH VEGE..arini tetiba beliau VEGE lak..hehehehe

zura (tukang bayo) n aku

kahhhhhh pic ni x leh bla tgk muka aku tu..kahhh
zura lak tgk aku semcm jek...ate deme x penah rs sandwich mahal...kahhhhhhhh

niza..aku..wantie..zura
(blogger penang)

not bad lah SUBWAY ni...xpelah nak merasa kan...tp not in the list aku la kot..huhuhu
thx guys sbb sudi berlunch ngan aku...jpe 23hb ni k..