Sabtu, 8 Mei 2010

itam manis pandang x jemu...hai itam itam manis pandang x jemu....

itam manis hai itam manis...pandang x jemu..pandang x jemu...hai itam manis..pandang x jemu...hai kalo lah lembu kt atas ni dpt betul2 kan best..leh la aku buat akikah/korban raya aji tuk anak2 aku tu...hehehe tp kalo diwasiatkan lembu ni kat aku..mn leh korban2...no no no..kena jaga smpi lembu tu kojol...kahhhhhhhhh

udah udahhhhh jgn dok merepek..jom jawab tag

1. Thank & link the person that gave you the cow (jgn lupa copy picture picture sekali)
maceh2 muci2...to NANAJOE the maveles ever person in the world..maceh atas kesudian tuan puteri MEWASIATKAN lembu itam kepada hamba...kahhh ayat x bleh bla....

2. Bagi balik wasiat ini kat 7 bloggers yg paling active atau 7 paling tak active
i) PAKCIK KORDI
ii) MAZRU
iii) NERZHUL
iv) AIZAH
v) SUEHANN
vi) BED
vii) FAZILZURA

x lupe jugak pd kwn2 smur..ameklah lembu itam ni buat kenangan kita bersama ewahhhhhh

3. Bagi tau diorg ini yang diorg dapat wasiat dari org kaya kg sepening lalat
akan diberitahu slps buat ini n3 hehehe

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
layan bebudak tu...mkn...korek idung elok sgt lah tu mkn n korek idung..kahhhh

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
ntah le..so far xde..kalo pelik3 x mkn la..tp kalo time peknen ada mnm minyak selusuh ngan air teh+telor ayam nak kasi beranak senang...kahhhh

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
130 kot..awat nak join ke..sila2

7. Feveret soalan ni.. camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe..
kt cybercafe..ms tu daku keje partime kt cc ms studi dulu..dia dtg ngan kacak bergaya bersuar pendek ngan t-shirt puteh +cap merah...wahhh sgt encem ms tu...terus fall in love..kahhhhh gatai