Khamis, 13 Mei 2010

ADAMAYA ho liauuu

abis sudah ADAMAYA...ending x bleh bla...dani terus jd meren..ish2 kesian beliau..tp b4 tu aku igt mmg dia nak lupakan si maya tp dia g amek balik gambar2 maya tu...kahkahkahhhh adoi dani daniii...
then aku igt adam akan mati akibat sakit barah ke ape sbb byk sgt lah wasiat yg dia buat tuk amani ngan maya...hehehehehe
then ms maya jpe dani ms pelancaran novel adam aku..aku dah bising2 sorg dlm umah..laaaaaaaa awat hang g jpe dani..nape x g jpe adam kt majlis tu..hakkkkkkktui..tp ghupenye maya nak selesaikan mslh dia ngan dani...oooooic..kahhhhhhhhhhhhh

papepun pun cite ni mmg best..santai lawak touching romantika de amour..hehehe mcm2 ada...hope pas ni AKASIA akan buat cite2 cam ni ngan pelakon yg fresh2..NURKASIH..ADAMAYA..best best best...nur kasih aku teringat kat sara kengkang..dlm adamaya ni aku teringat dani ngok..kahhhhhhhhhhh berdekah3...lawak2 depa ni...
dlm 5 bintang aku bg 10 bintang...cayalahhhh
well done all the star dlm ADAMAYA...huhuhu

lisa (maya) + amani (mia sara) dua2 cumel berbakat

time ni dani dah jd setan...kahhhhhhh

ni episod mika ngan jasmin mmg lawak giler si mika ni bercinta ngan jasmin..aku mmg gelak sakit2 perut...
tetiba glemer dah derang ni..xpecially sein tu..heheheheh

nota bijik: od keje mlm so x dpt tgk la kan...then kol 8 dia kol aku..tya psl adamaya..aku cite dani jd org gile meren dh..mn2 tgk pompuan pggey "B"
od kata org tau la..cam lah kt tmpt keje org xde TV..tp dpt tgk last je lah kahkahkahhhhh