Sabtu, 10 April 2010

we @ F1 (4/4/10)

kami gerak dr cheras ke sepang circuit jam 10pg..race start kol 4ptg..kahkahkahhh perghhh awal gilak..menurut kwn od kena pi awal sbb t jln jem..yelah tu..ms kami smpi sn..x bape jem pung...tp betul gak..sat2 nti kami g lewat..jem ke hjg donia...dh smpi sn awal..haruslah terjah n cuci2 mata...org dah Q pjg nak sign otograf ngan pelumba2 F1...aku???tgk dr jauh pn dah ok
air mineral RM5...bhun goreng biasa RM15..amek ko..kahhhhhh mmg giler kose pya mahal

main entrance..rs x caya jer jejak kaki kt sini..
cuaca alhamdulilah sgt2 cantekkk..panas tu jgn ckplah

sempat bergambar salah seorg pelumba

antara gelagat penyokong

snickers kechentaan aku dirasmikan di sepang circuit F1

ms ni dah fenat jalan2..feluh ketiak

teka sapa pya moto GP ni...

kwn2 department od

kekasih golap no. 2 aku...schu..schu..schumacher

jgn x caya...kete F1 kt blkg aku tu PETRONAS..mmg kuat gilakkk..

ok ready to go..

kt sini lah kami duduk..ada bumbung..so xdelah panas sgt..lgpun angin kuat..mmg rmi gilakkk..od ngan kwn2 beliau

pandangan dr atas bukit..rmi yg bw tikar besar..ada yg tido berpiknik bagai
cehhh kata no food allowed..tengkorakkkkkk

rmi yg turun bukit nk amek gambar dr dekat ms race start..od pn turun gak..dia kata rs nak pecah gegendang tinge dgor bunyi enjin..hehehe

lastly redbull menang..mmg kuat gilakkk kete depa....banding ngan keta yg last2 tu rs nak terkentut dgr enjin depa tu..hahahaha...

nota bijik: mmg enjoy lah layan F1 ni..hope nxt year ada sponsor lg la insyallahhhh

15 ulasan:

  1. Best dapat masuk pree...bila agaknya aku nk dgr
    Bingit enjin tu dr dekat dok dgr dlm tv je!

    Ko terjah i-city tak?

    BalasPadam
  2. lepas nie boleh layan JAPAN GT pulak...-bulan jun...

    BalasPadam
  3. waa bestnya...aku kat sini nengok pict ko kak dah syok..kl p sana mmg gila best kan...semangat ko kak laki bini yaa....hehehe

    BalasPadam
  4. wah...

    ok la el dapat gak tgok F1..mcm koi ni nk tengok tayor kete tu pun blum tentu dapat lagi!

    sedih.. :(

    BalasPadam
  5. satu pengalaman yg menyeronokkan, gua penah jejak circuit ni dulu, tapi bukan F1, masa race MME 12 jam tu.

    BalasPadam
  6. wow!akhirnye!!!


    best la beb!!!!cun taa!!!sempoi!!!!

    BalasPadam
  7. best giler..jeles aku el.. siap bergambar ngn kete..perghh..mantap dowhh

    BalasPadam
  8. puhyoooooo..
    eloooo..
    mesti tangkap drift kooo.. :p

    BalasPadam
  9. eh..aku pun pernah pi ngan syam,...masa bercinta dulu..panas giler kat sane..makanan mmg tak yah ckp la..mahai nak mampos..hahahah.....

    BalasPadam
  10. merasa dah kowang tgk F1. meriah oo leh dpt jmp ngan pelumba tu lagi. isk..kalau aku, panas je bontot ni nk gi amik gmbr ngan dowang ;P

    BalasPadam
  11. ko x jmp ke laki aku kat sano joyah .. ??

    oh ko base kat cheras xdak pun roger2 aku yek ..

    BalasPadam
  12. wah2...sonoknyer...aku x penah tgk F1 huhuhu

    BalasPadam
  13. el...pasang adverlet ek...nuff jatuh status takk....
    em..ape pun advet muncul slalu ...leh klik aje tak..?tapi...mimi jentik berlainan ads ...ok

    BalasPadam
  14. hamboiii dah ler masuk pree siap berharapan ader sponsor lagikk tuhh utk taun dpn..kuang asammm...

    panassss plak haku nengok korunk berpanas cenggitu...tapi mesti bes kann dapat tgk live gitewww..

    BalasPadam