Isnin, 12 April 2010

surprise BBQ


b4 kami g sepang ritu...aku dah komplot ngan sil aku kt cheras nak wat surprise tuk od..ala ada makan2 skit lah sj2 suke2..lgpun sllu aku buat semendang x jd..mencikkkk..so kali ni plan baikkk pya...pas abis F1 tu dlm kol 8 mlm baru aku smpi umah...dlm pd tu od dok kata...dia npk dah bil dia dok kipas2 bbq...od ckp...laaa depa buat bbq...kita lmbt la laling...aku diam jerk

sbb tu aku ajak mil sekali...yelah syok gak dia ada nak dia sm2 menikmati bbq kami smur..tp thx milion to sil yg ssh payah..aku lak lmbt smpi..tp sib bek la rmi pembantu...

mmg menjd lah plan aku...od lak terpaku je..dia igt kek tu aku pya..sbb besday aku lebih kurang je arinye..tp aku sj buat khas tuk dia...hehehe...so rs puas ati lah bbq ari tu bbq ayam ngan mutton/lamb..syok abisss...

aku ngan od bantai bape ketul ayam n lamb/mutton sbb kat F1 x mkn sgt..hahahaha

12 ulasan:

  1. wahhh .. kire suprise ko kali ni berjya ler yek .. heheheh harus ler od ko terkejut cipan ...

    leps ni ko tungu plak ler turn ko joyah ..

    BalasPadam
  2. el...ko sajer jek kan letak gambar makanan sedap mcm tu kat sini...aku tercekik2 air liur dah tgk posting ko...siap takde mood nk baca.... nk tgk gambar pun jadik
    ( biasala owang diet nafsu nafsi kalah syaitonnirrojimmm)

    adeihh..kalah aku...balik nk suwuh jinnis grill lamb chop
    uwwwaaaaa

    BalasPadam
  3. hepi belated besday utk Od yer..mesti dier suka habis tue...:)

    BalasPadam
  4. alamak bestnya bbq el..daku suke..

    BalasPadam
  5. PANDAI KO PUNYA PLAN KAK....TERSENYUM GUMBIRA ABG OD KITE....BEST AYAM TU..LELEH LAK AIR LIUQ AKU KAK....KAK FAMILY KO TAK DE KE...SEBELAH OD JERK...

    BalasPadam
  6. sedapnye bbq..da la ngah lapar ni..huhu..seronoknye ade birthday dekat2..

    BalasPadam
  7. best sekali sekala buat surprise ni. aku pun dah lama buat.

    BalasPadam
  8. msti terharu abg od dgn suprised tu kn hehe

    BalasPadam
  9. syioknya suprise2 gitu. terok la kau kene sontot mlm tu kan el? miahahahaha

    BalasPadam
  10. wohooo sodappppnyerrr bbq tuhhh...

    Od nampak mcm tembam sikit laaa.dah berisi sikit diyerr...senang atey dapat bini yang selalu cop diri sendiri sewel tuhhhh...kahhhhh

    hepy belated Besday utk ko ngan OD yerk..mesti malam tuhh ko plak diBBQ oleh OD kann....miahahahaa....

    BalasPadam