Khamis, 15 April 2010

niKMatNyerRR



danish yg sdg menikmati ABC nye

ABC satu bang..susu lebih eh...
cuaca panas ni sedap kan layan ABC..aku kalo order ABC sure suh taruh susu lebih
ABC ni xde eskem plak..abis katanye...dia ada campur milo lak..layan je lahhhhh

nak plak kat makan laksa ngan ABC..perghhhh syok abis..:)

34 ulasan:

  1. aduhh..sedapnya. aku suka mkn abc dengan kacang & buah nau tu..sedapnyaaaaaa

    BalasPadam
  2. nak tikittttttttttt.......nyummmmm2x

    BalasPadam
  3. FULAWEIIII .. syok ooo..

    last week aku pekena cendoi tepi jln .. nikmat tui le makan bile tgh panas tu

    BalasPadam
  4. OIT JOYAH .. bile ko nk update link blog baru aku hah ...

    BalasPadam
  5. adoi dhla ngidam abc lg mau tayang cis mesti kene carik ptg ni :PP

    BalasPadam
  6. hari panas gini mmg chanteekk ah el!!!!

    BalasPadam
  7. aduss teringinnya ABC, HUHUHUHU

    BalasPadam
  8. perghhhhhhhhhhhhhhhh bak maii semangkuk..

    BalasPadam
  9. uisssssssssssshhh...acik nak cikit boleh tak?hikhik

    BalasPadam
  10. hmmm sedapnye!! hehe btol2.. makan dgn laksa sedap nih.. :)

    BalasPadam
  11. WAh danish boleh habis ke ABC tu~ bg akak ckit ek.. hehe

    BalasPadam
  12. ais kacang kalau taruk milo dan extra kacang tanah tong garden memang rabak seh...

    BalasPadam
  13. bestnye abc..dh lame teringin wehh..kat mane 2 ko mkn?

    BalasPadam
  14. pergh..ni yg nk mkn abc tghari kang ni... ;D

    BalasPadam
  15. sedap la, panas camni mesti nikmat makan... huk3... nak gak!!!!!

    BalasPadam
  16. habaq hang minum abc tak ajak aku.....
    mmg best ar abc layan panas2 ni sejuk je tekuk aku masyukkk kak...

    BalasPadam
  17. cedapnya ABC....tliur aku...

    BalasPadam
  18. shana~cedap smpi comot kalo mkn ABC taw..hehe

    anyss~heheh jom layan

    sue~aku yg buah2 x bape nak mkn..kacang ok lg..hehehe

    BalasPadam
  19. tinie~kcg merah ngan kacang tanah..maveles :)

    bed~heheh x bleh danish x kasi..hikss

    zura~a'ah mmg nikmat bila layan tgh fanas..ni aku nk g terjah cendol lak

    BalasPadam
  20. zura~eh bkn sm ke link blog ko..t aku update no...pttlah kt dashboard aku x kuo n3 blog ko..aiyooo

    sue~jom dek hehehe

    BalasPadam
  21. sasha~carik jgn x carik..dpt dh ke? :)

    makdara~hahahah cayalah..cari tau...nti meleleh lak air liur selagi x dpt..:)

    pakcik~ye la aok..mmg cantek kalo ada ABC

    BalasPadam
  22. fare~kalo teringin harus g carik..takut2 nti x leh tido mlm :)

    ciklin~oiiii ko tgh pantang giler per kahhh

    lip~x bleh..danish pya x leh kongsi...g bli sndiri...kuikui

    BalasPadam
  23. nizar~hehehehe match yg serasi kan..ABC+laksa..mantoppppp

    TTT~hahahaha danish tu mula2 dia leh la layan...pas2 abis dia main2 cak2 ngan ABC tu..mak pak dia la yg kena abiskan...ngeh3x

    BalasPadam
  24. eddie~yessss extra kacang semestinya...:)

    fyza~nyum2..hehehe

    darkbatman~ko pun teringin gak..heheh suh la adek ko carik kan..berdekah3..

    BalasPadam
  25. nand~lunch ABC..masyukkkkk jgn lupa pesan laksa ok :)

    afzan~like father like son..rmbot dia dulu lg pjg..tp mama dia dh potong hehehe

    zat~mmg nikmat yg x terhingga..slurpee pn kalah taw..kehkehkeh

    BalasPadam
  26. miemiey~masyukkkkkkk tp mula2 tu mmg layan abis..lm2 haruslah molot ko jd sebesar mangkuk dek kerna sejuk gilassss..hahahaha

    zuraiwan~terliur harus lah g carik pasni ok heheheheh

    BalasPadam
  27. wui besornye abc.habis makan ke danish tu?

    BalasPadam