Rabu, 21 April 2010

nasi ayam + cucur udang + kek

hi hi bye bye..hehehe..korg ape kabo..hrp2 sihat la no...sapa yg ada bc n3 aku yg lepas..ahad lepas aku msk nasi lemak ayam grg berempah...so isnin hari off aku lg..sllunye kalo wiken mil aku xde..balik umah ayah dia..kalo od keje..aku msk..kalo x..kami mkn luo jek
so tetiba aku nk masak NASI AYAM plak...pg2 dah tang tung tang tung kat dapur..jam 10pg dah setel.. od lak still tido lg..sbb dia keje mlm..sian beliau..xmo kaco2..biar dia tido puas2...sib bek budak2 tu baik pagai

cam biasa lah kalo msk nasi ayam ke nasi tomato ke nasi lemak ke sure ada side dish..mmg wajib
anak2 plak mmg suka nasi ayam

walahhh ni dia nasi ayam el penang mali talak sombong..
nasi ayam yg complete...timun+tomato+salad+ayam grg+sup+sos kicap+sos cabai

pas zohor tu aku tido jap..rehat sebentar penat weiii..sib bek od dh bgn..dlm palahotak aku dah plan nak grg cucur udan ngan kuah kacang..perghhh meleleh ms tido..hehehe kol 4 bgn siap2 bekerja...tgk peti ais ada tauhu..arwen mmg suke tauhu..grg sekali...dah mcm pasembor plak hehehe..

cicah ngan kuah kacang..perghhhh
faberet aku tau cucur udang + kuah kacang

cheese kek

coklat cake

nak plak 2 hari ni company aku ada trg class..so wajib ado mkn2..2 bijik kek ni HR aku beli kat tesco jek..kalo ada balance..rezeki kami..hehehe sllunye mmg ado..:)