Jumaat, 16 April 2010

MENANG TEMPAT KE-3...hureyyyyyy

Baru2 ni aku ada msok satu kontest kt blog TTT
KONTES GAGAK HITAM BERGAYA: RM200 UTK DIMENANGI

Wow sgt menarik bkn..mmg aku tertarik kau mmg debom TTT hehehe
aku bab2 kontes cengini mmg sgt soka...

Then part yg paling syok tu...aku menang tmpt ke-3 (RM30) walaweiii....berlagak disitu ngeh3x
Congrat pd eddy yg menang tmpt PERTAMA...maveles lah ko eddy...hiksss ko wt pe ngan RM100 tu beb...joli?hakhakhakkkk

Adoi gelak bila aku tgk balik pic aku tu...od kata...awak giler...awak mmg gilerrr..giler2 pun bini awak juga..kahkahkahhhhhhhh
Nk tgk pic aku???..pandai2lah korg korek2 dlm blog aku ni..aku x brani tempek kt sini..sat lg ada yg pitam..sape yg dh tgk..diam2 sudah

thx tu cik TTT yg cun melejun tuh :)

Assalamualaikom
MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA


14 ulasan:

  1. hakhak..congrate aia..pic yg pkai kain pelekat tu erk?

    BalasPadam
  2. AKU DH TGK GAMBO KO BEB ..

    mmg gile tui bini OD ni .. aduyaiii .. tu sure le kain od ko tibai kan kan ... kasut pun ntah2 od punye

    BalasPadam
  3. wah tahniah kak el..ko kasi aku 15 ingit kak....aku jampi ko dapat menang tu....duit pengeras aku lom bayor lagik nih...hahahha

    BalasPadam
  4. tahniah beb.....bleh banjer aku mkn ABC...

    BalasPadam
  5. huaaaa tahniah el tak sia2 action maut tak buley blah hang...kahhhh

    BalasPadam
  6. oh, congratz~

    nnt leh la blanje pisyek...

    haha... XD

    BalasPadam
  7. eqa~a'ah yg pakai kain pelekat lalalala kain pelekat lalalala...malu arrr kehkehkehh

    fazilzura~kahhhhhhhhhh tu kasut bil aku..ms dia balik dr interview aku terus sambar kasut dia..berdekah3...bini od giler...lu pikirlah sndirik :)

    BalasPadam
  8. miemiey~tamak tol ko..aku dh bg pulut kuning ayam golek x cukup ke kahhhhhhhhhhh

    zuraiwan~thx beb..ABC?belanjer?insyallah roger2 nti k

    BalasPadam
  9. bed~kahhhhhhh maut eh...siot jerk

    pisyek~kahkahkahhh banjer ABC bleh???:)

    BalasPadam
  10. Tahniah-tahnia... boleh minta belanja ABC ni...

    BalasPadam
  11. gadis~boleh boleh..el pn pndi wat ABC tau..hehehe

    BalasPadam
  12. Hai sis el yg ganas!! sis mmg cool n sempoi..ekekek..
    Nanti next contest sisjoin lagi ye..
    hehe miss u~

    BalasPadam