Sabtu, 17 April 2010

Kena Tag dari Eqa

Mula2 tu budak yg tag aku ne eqa msg kt aku...sis..sis kena tag..aku pn msoklah blog beliau..then bc lah ape tag kali ni eh..hope jgn lah yg ssh2..sekali bc tag tu..adoiii mak ehhh mmpos aku...ape lah yg ada dlm photo folder aku yg ke8 tu harap2 jgn pic porno sudahhh..jenuh aku jampi serampah..kahkahkahhhhhh

ok ni syarat2 tag tu:

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same

aku ada 2 file folder gambar...1) camera 2) hp
so aku amek dr dua2 file ni lah eh...:)

pic 1st dr camera: pic danish ms dia celebrate besday ke-2..
kami smbut sederhana je pung..tgklah ms tu danish pki pampers jek smbut besday tiup lilin mkn bagai...sbbnye aku pn x igt dah..kahkahkahhh

pic 2nd dr hp: pic danish ms umo setahun lebih...ms ni aku ngan danish je berdua dlm bilik dok sakat menyakat...:)

ok aku nk tag:
zuraiwan - fazilzura - bed - tinie - shi3la - ai - sya - sue

yg lain kalo nk sila lah amek :)

thx eqa..n thx for ur help getting my disquss...muchi3