Rabu, 14 April 2010

KEMPEN 90 HARI UNTUK IBU


JOM KWN2 SUPPORT KEMPEN NI

KLIK KAT BANNER TU OK..

harap2 berjaya lah kempen ni
leh la para ibu bercoti sng ati
dan dpt rehat secukupnye...
60 hari setakat ni mmg x cukup tuk para ibu
tuk mengembalikan tenaga setelah mengharungi azab dah kdg2 permulaan penjagaan tu ada yg mengalami kerunsingan dan sebagainye

pls fwd to all ur friends :)





8 ulasan:

  1. pakcik~lebiu pakcik..thx ahakszz

    BalasPadam
  2. baekkkkkkkkkkkkkkkk (^_^)

    BalasPadam
  3. tp ada gak kelemahannya.
    Ibu2 yg kerja ni kan..dia bkn bg susu badan sepenohnya pun masa dlm pantang. Selang seli ngan susu lembu. Katanya nanti senang nak tinggalkan kat org yg jaga baby tu masa dia keje. Takde ler nak harapkan susu badan aje. Ramai yg malas nak perah susu utk stok masa dia gi keje. Kalo ada yg sanggup pun..orang yg jaga tu pulak tak sanggup nak double boil kan utk bg susu tu suam2 selepas dikeluarkan dari peti sejuk.

    Kalo ada pun tu utk permulaan aje..selang selinya.
    Lama2...terus kekal susu lembu sebab..malas nak menyusukan terutama time gi shopping, kuar di khalayak ramai..

    Tp kalo betul2 nak rehatkan badan..cuti 5thn tanpa gaji mcm kerajaan buat tu..Lg puas hati (kalo betul2 nak jaga anak ler, kan).
    Dpt beri perhatian dan melihat anak membesar dpn mata selama 5 tahun tu.
    Dok umah ajar sendiri mengenal ABC, mengira...disiplinkan diri dia, leh ajar sendiri anak bila sampai masa tak pakai pampers. Leh ajar dia gi jamban kencing berak..

    Sebenarnya...bila kata 60 hari tak cukup..90 hari pun tak cukup (dlm erti kata nak jaga baby tu betul2 laa, kan..)..hehe.
    Biasa ler..manusia ni mana pernah nak puas hati. Dh cantik tp kata tak cantik lagi..taruk botox, suntik vitamin c..hmm.
    Dh ada mesen basuh, malas nak sidai..malas nak lipat. Kalo leh nak ada mesin lipat baju sekali..hoho.
    Cenggitu ler..kiki

    BalasPadam
  4. jap lagi aku klik kak...:))idup kak el!!!

    BalasPadam
  5. biler 2 el??ak xtau pun..hehe

    BalasPadam
  6. el..ko dh register?? aku td trus kli register.. aku stujuk...

    BalasPadam