Jumaat, 30 April 2010

ini lift la sayang bkn tmpt scan..glurp

pg td bila bc n3 kat blog sue psl kunci vs tiket..tetiba aku teringat lak kejadian yg menimpa aku seakan2 sm...sejibik la tu...ni berlaku kt tmpt keje aku yg dulu..ofis aku dulu pki scan kalo nk msok ofis..so dptlah sorg satu nametag...gantunglah kat leher..
hahahaha aku nk gelak dah ni..then tiap kali aku nk naik ke ofis or turun dr ofis...bila aku g kat pintu lift tu sure kita tekan butang lift tu kan...ohhh aku tidakkkkkkkkkkkk tidakkkkkkkkk buat cam tu...aku cerdik pandai
kahkahkahkahhhhhhh..korg tau ape aku wat..aku g amek tag kat leher aku tu..g scan kat butang lift tu...so igt nk msok ke ofis la kan....kahkahkahkahkah
bkn sekali 2..byk kali..hahahahaha...aku gelak guling2 sorg2 depan pintu lift tu...sib bek la xde org nengok..tp aku nk kongsi gelak aku tu
aku cite lah kat member2 ofis tu..derang gelak sakan...kahkahkahhhhhhh
ntah ape yg aku fikir ms tu aku pun x tau...hehehehe...korg penah x alami situasi cam tu...