Selasa, 20 April 2010

Elok2 la dek..

ni lah dia..pantang aku ngan od nak solat..ni budak sebok je nak solat gak..kdg2 tu xmo dgr kata...nak solat gak kat situ..aku time xde org kt umah tulun tgk budak2 ni ms aku nk solat..aku terpksa solat berdiri..sbbnye ini budak tgh solat depan aku...even aku bg dia sejadah lain pun nak gak solat gak depan aku tu..kdg2 tu tgh kita solat wat muka funny...sabo je lah

beso nti solat taw....x solat mama rotan :)